Motorola Edge 20 стартира на събитието на 5 август – ще включва огромна 108-мегапикселова камера

Motorola обявява друго продуктово събитие, може би за новите мобилни телефони Edge 20. Motorola изгражда предстоящ повод.

Motorola разкри часа и датата на следващото си изпращане на артикули чрез своя авторитетен канал Weibo. Тайна, предоставена близо до тази публикация, недвусмислено предполага, че този повод е за серията Edge 20, тройка от мобилни телефони, планирани да придружават 108MP основни камери. Междувременно Pro вариация за тази линия беше потвърдена чрез нейното потвърждение от Thai NBTC.

Motorola наскоро разкри още един банер за следващия си значим случай. Той съдържа различни ясни улики, свързани с предполагаемата серия телефони Edge 20 Android. Тези бързи замени на Edge S се изискват, за да се покажат като 3 варианта – 20-те (северноамерикански и глобални); 20 Lite и 20 Pro, които трябва да подчертаят 108MP сензори като основни задни камери.



Новата тайна може да включва няколко улики, че тази спецификация, във всеки случай, трябва да бъде разкрита по време на събитието, тъй като тя осветява взривена перспектива върху подредбата на фокусната точка на мобилен телефон, която също така ненапълно и услужливо крие легенда, която може да наоколо чете '108MP', отпечатано директно до него.

Друго ново доказателство за присъствието на телефоните се предлага от друго потвърждение на NBTC за Motorola XT2153-1 – или „edge 20 professional“, допълнено с одобрението за използване на 5G (NR), което може да помогне за утвърждаването на неговия реномиран Snapdragon 870 SoC . Това доведе до теорията, че „Motorola XT2143-1“, за която се твърди, че е намерен в Geekbench 5, е ванилията 20.

Неговите SoC спецификации (базиран на ARMv8 процесор с тактова честота 1,8 GHz) може без съмнение да подчертаят чипсета Snapdragon 778G, свързан към тази притурка. Заснемането на екрана на неговите заявени нови резултати от сравнителния анализ също показва наличието на Android 11 и 8 GB RAM. Независимо от това, опитът да се потвърди, че публикацията е провалена, което предполага, че е изтеглено от сайта, към който се препраща.

Впоследствие може да остане на Motorola да провери или опровергае тези прекъсвания по време на събитието на 5 август 2021 г. Шокиращо е, че OEM не посочва дали поводът е глобален или за китайския пазар в този момент.

Телефоните на Motorola са в по-голямата си част много солидни и могат да имат нормално съществуване от 2,5 години, разчита на множество елементи. Забележка: нормалният живот предполага, лесна работа с мобилния телефон, неприязън към телефона е мъртъв.

Серията Motorola Edge 20 – предполагаема, че включва Motorola Edge Berlin, Motorola Edge Berlin NA, Motorola Edge Kyoto и Motorola Edge PStar – се очаква да бъде изпратена в края на юли, според вътрешния човек Евън Блас. Докладите предполагат, че тези мобилни телефони трябва да бъдат заместители на телефоните Motorola Edge и Motorola Edge+, които бяха изпратени миналата година. На звездния модел се разчита, за да се появи широко като телефон Edge 20+ и може да се предлага в различни бизнес сектори като Азия, Европа, Австралия, Латинска Америка, Китай и Индия. Наскоро Motorola съобщи, че лидерът Edge S подчертава чипа Snapdragon 870 в Китай. След това той беше достъпен в световните бизнес сектори с името Moto G100. Посоченият Edge 20+ също се очаква да подчертае Snapdragon 870.