„Motorola Edge 2: Течове и слухове, следващият флагмански телефон на Moto?

Motorola Edge 2 е планираният наследник за 2020 г. за този телефон и за серията Edge Plus Motorola Edge. Те бяха изцяло нови продукти и ние бяхме шокирани от тяхното лансиране. Сега обаче очакваме следващата версия.

Наречен заради драматично извитите краища на екрана и въпреки че производството на компанията е предимно от бюджети, телефоните Motorola Edge показаха, че все още знае как да прави достъпни и луксозни телефони.

Когато започнем да чуваме течове и слухове от Motorola Edge 2, ще започнем да ги компилираме, за да знаете какво да очаквате.



Цена и достъпност на Motorola Edge

Вероятно среден и първокласен продукт ще бъде наличен, когато линията Motorola Edge 2 има същите стандартни модели Plus като първоначалните устройства.

Що се отнася до наличността, всички устройства вероятно биха били стартирани в Съединените щати, Обединеното кралство или Австралия, но може би не в един момент.

Motorola порази пускането на първото поколение Edge и Обединеното кралство беше най-добрият стандарт Edge, а САЩ получиха Plus първи преди всички устройства да бъдат пуснати във всички региони. Възможно е същият модел за линията Edge 2 да бъде възпроизведен, но това не е гарантирано.

Слухове и течове

Решихме, че има някои течове от Motorola Edge 2 – преди да открием, че те наистина са за Edge S или Moto G100, така че наистина нищо не знаем.

Кодовите имена Motorola Edge 2 series, Sierra, Berlin, Berlin NA и Kyoto, вероятно си заслужават. В действителност това не казва много за телефоните, но изглежда всички те идват през 2021 г.

Може би тогава, вместо само два, ще видите 4 телефона Motorola Edge 2 – Lite, а може би и 4G версия на един от моделите. Това обаче е само предположение.

Какво искаме да видим

Бихме искали да видим необходимите периферни устройства като допълнителна опция на телефона, а не задължителни добавки, ако Motorola Edge 2 поддържа Ready For, тъй като вероятно поддържат Edge Plus.

Подобрена производителност на камерата

Телефоните на Motorola никога не са били страхотни за тяхната фотография и Edge Plus не е изключение, но смартфоните на компанията се подобриха напоследък.

Ако Motorola надгради фотографската програма Edge 2 и може би дори увеличи разделителната способност на изображенията, цялостното изживяване на смартфона ще бъде значително подобрено.

Функция за извити ръбове

Имаше няколко полезни функции с телефона, които максимизираха използването на този заострен дисплей, но това не беше единственото нещо, което можеше да направи, за да отговори на етикета „Edge“. Телефонът имаше извит екран.

Можете да плъзнете надолу по извития ръб на дисплея, за да изброите актуализациите си, за да ви помогне да навигирате по високия, тънък екран, и да докоснете някои части от кривата, които функционират като задействане, което можете да проследявате.

Те бяха отлични, но общият списък с допълнителни функции на криви беше малък. Надяваме се, че Motorola е имала време да помисли за нови, така че Edge 2 ще използва дизайна си повече.

Добър скенер за пръстови отпечатъци

Производителите на смартфони се борят с лесния за използване скенер за пръстови отпечатъци, като Motorola Edge е пример за интелигентен и труден за използване сензор.

Бихме искали да видим серията Motorola Edge 2 с по-добри скенери за пръстови отпечатъци – може да е по-голяма, по-удобна за използване или дори по-точна технология за сканиране.

ЕтикетиMotorola motorola edge 2 производителност на motorola