Morbius най-накрая получава актуализирана дата на пускане; Отново ли се забави?

Морбиус най-накрая получи дата на пускане, след като се забави 5 пъти! След като завърши снимките си през далечната 2019 г., първоначално беше готов за пускане през 2020 г. Тогава Covid удари и светът замря, както и заснемането и производството на много филми, включително Морбиус .

След това беше планирано да бъде пуснато на 19 март 2020 г., но беше избутано отново благодарение на втората вълна на пандемията. Театрите бяха затворени в много страни, така че не би имало смисъл филмът да има кината. Изданието беше отложено за 8 октомври 2021 г. След това беше отложено за трети път и сега най-накрая има дата на пускане, която очакваме създателите да могат да се срещнат. Ще имат ли късмет за пети път?ДАТА НА ИЗПУСКАНЕ НА МОРБИУС

Морбиус най-накрая има потвърдена дата на пускане! Излиза на 28 януари 2022 г. в САЩ и на 21 януари 2022 г. в някои други страни.

МОРБИУС ТРЕЙЛЪР

Вижте официалния тийзър трейлър тук-

КОЙ (ИЛИ КАКВО) Е МОРБИУС?

Както вероятно можете да разберете от трейлъра, Морбиус е най-новият филм на Marvel Comics, който се произвежда и разпространява от Sony Pictures. Той проследява живота на учен Майкъл Морбиус, който е засегнат от рядка кръвна болест. В опит да се излекува, че се обърка, той развива вампиризъм, придобивайки свръхчовешки способности, които вампирите имат. Той вероятно е първият „супергерой“, който жадува кръвта на хората!

Прочетете също: Студио Марвел привлече Уил Поултър да играе Адам Уорлок в Пазителите на галактиката том. 3

МОРБИУС КАСТ

Джаред Лето като Майкъл Морбиус

Мат Смит като Loxias Crown

Адриана Архона като Мартин Банкрофт

Джаред Харис като ментор на Морбиус

Ал Мадригал като Алберто Родригес

Тайриз Гибсън като Саймън Страуд

Майкъл Кийтън повтори ролята си на Ейдриън Тумс / Лешояд от филма на Marvel Cinematic Universe Спайдърмен: Завръщане у дома .

Режисьор е Даниел Еспиноза, а сценарий е Мат Сазама и Бърк Шарплес.

Филмът е продуциран от Мат Толмах, Ави Арад и Лукас Фостър.

Операторът е на Оливър Ууд. Музиката е на Джон Екстранд.

Продуциран е от Columbia Pictures и Marvel Entertainment.

Филмът е базиран на комикса Morbius The Living Vampire от Рой Томас и Гил Кейн.

ПОВЕЧЕ АКТУАЛИЗАЦИИ

Предполага се, че този филм има някои връзки със Спайдърмен и Венъм. Остава да видим как тези светове се сблъскват. В предстоящия филм Venom: Нека бъде касапница може да има някои намеци или сцени, които изграждат връзка между двата филма. Трябва да получим малко яснота за това, след като филмът излезе на 14 октомври 2021 г. Освен това, Спайдърмен: Няма път към вкъщи излиза през декември тази година.

Има и някои спекулации по време на кръговете, че Том Харди ще има специална изява Морбиус , като допълнително затвърди слуховете.

Едновременно с това има слухове, че Том Холанд ще има гост във филма като Спайдърмен. Ние също не знаем дали това е вярно.

Всичко това е само резултат от твърде много вълнение и твърде много закъснения, но със сигурност ще си струва чакането!

Морбиус излиза на 22 януари 2022 г.!