Money Heist, сезон 5, том 2, дата на издаване; Разбивка на трейлъра

Въведение

Трейлърът на Money Heist, сезон 5, том 2, се появи неотдавна и съдържа някои неща, които ще ви дадат чист удар с глава. Тази 25-секундна голяма бомба разкрива на какво се възхищава последната част на лудия Нетфликс сериалът ще събере. И определено гарантира, че резултатът от тази половина ще я направи да си заслужава вниманието според външния й вид. Забавният трейлър носи много вълнуващи поредици, които ще бъдат представени от последната част. Свидетели сме на всички членове на бандата за обир, които се борят да се справят с огромните загуби и щети, нанесени досега в Парични кражби сезон 5 .

Money Heist, сезон 5, том 2, трейлър, разбивка

Трейлърът на Money Heist сезон 5, том 2 е бърза щипка от това, което ще обхване последната част от този известен криминален трилър. Без да изтича какъвто и да е вид спойлер, трейлърът на тийзъра продължава около 25 секунди. Ключовата линия на тийзъра на сезон 5 том 2 е „Краят идва“. Това наистина е подходящо заглавие за последните пет глави от поредицата.„През последните няколко часа загубих много любими хора – и няма да позволя на никой друг да падне заради този обир“, заяви Ел професор в тийзъра на Money Heist сезон 5, том 2. Не само бандата, но и ние сме разтревожени и разочаровани, като се имат предвид миналите инциденти от последния епизод от първата половина на Money Heist сезон 5.

След Money Heist сезон 5, том 1, има много любопитство и объркване, на които трябва да се отговори. Най-вълнуващият въпрос сред много други е на коя страна ще бъде Алисия? Тя изглежда беше на страната на професор, след като той й помогна при раждането и роди бебето. Въпреки това е малко трудно да се каже със сигурност, че това винаги ще бъде така. Има и въпрос за всеки, който е свикнал да се връща в сериала в последния кръг. Трейлърът за тийзър на сезон 5, том 2 не показва такъв напредък. Това обаче никога не е било така, когато някой мъртъв герой е съживен в което и да е криминално трилър шоу. Драмата за ограбването на Netflix няма търпение да се отърве от този обрат.

Очаквани обрати и въпроси

Междувременно, когато тийзърът ни показва, че бандата все още се възстановява от мъката от загубата на най-скъпите си хора, Money Heist, сезон 5, том 2 може да покаже герой, който оспорва смъртната присъда и се завръща отново в живия свят. Може би най-взискателният въпрос обаче е свързан със смъртта на главния герой в сезон 5, част 1. Много фенове обясниха, че нещата, които циркулират онлайн, предполагат, че смъртта на този главен герой може да е просто спекулация.

Независимо от това, приемете тази идея възможно най-небрежно, защото зад нея няма солидни аргументи, които да я накарат да работи. Няколко фенове мислят и се молят любимият им герой да се върне към живот отново. Това се превърна в много сериозна тема за феновете, тъй като актьорът беше единствен по рода си в шоуто. Ще бъде много вълнуващо да видим как том 2  работи според очакванията на феновете.

Money Heist, сезон 5, том 2, Официален трейлър