Money Heist Сезон 5 е готов да се завърне с вълнуваща сюжетна линия! Дата на пускане на Netflix, актьорски състав и други новини

Дата на пускане на сезон 5 Money Heist

Чакането най-накрая приключи, тъй като сезон 5 на Money Heist е напълно готов да се върне на вашите екрани с интересни обрати на сюжета, които ще ви оставят в чудо. Сериалът ще бъде пуснат в Netflix в два тома. Първият том ще излезе на 3 септември 2021 г., а вторият том ще излезе по-късно на 3 декември по-късно тази година. Феновете продължават да се чудят каква е причината да запазят тази празнина между двата тома, тъй като това ги оставя изключително развълнувани и любопитни да видят какво е приготвено за том 2. Създателят Álex Pina обещава на феновете, че финалът на поредицата от 2-ри том да бъде най-великият !

„Когато започнахме да пишем част 5 на фона на пандемията, почувствахме, че трябва да променим това, което се очакваше от сезона от 10 епизода и използвахме всеки инструмент, който можехме, за да създадем усещането за финал на сезона или финал на сериала в самия първи том ”,  каза създателят и шоурънър на Money Heist, Álex Pina през май. „Решихме да работим в изключително агресивен жанр, поставяйки The Gang на въжето. В том 2 се фокусираме повече върху емоционалната ситуация на героите. Това е пътуване през тяхната сантиментална карта, която ни свързва директно с тяхното заминаване.'

Пина също така служи като изпълнителен продуцент на Money Heist сезон 5 заедно с Хесус Колменар и Кристина Лопес Фераз. Хавиер Гомес Сантандер е главният сценарист на сезон 5 на Money Heist. Хитовата  испанска поредица е продуцентска работа на управляваната от Pina Vancouver Media. Червените гащеризони ще се върнат  след два дни – и ще можете да ги видите отново преди края на годината в том 2Сюжетът на Money Heist сезон 4

Говорейки за последния сезон, станахме свидетели на финала на сезон 4, който завърши с голяма амбиция. Крадците, все още толкова травмирани от смъртта на Найроби, използват Гандия за хеликоптер Ракел/Лисабон в Банката на Испания. Полицията издава заповед за ареста на инспектор Алисия, след като тя разкрива целия си отдел по време на пресконференция за изтезанията на Рио. И докато тя бяга, тя разбира къде се крие професорът. „Шах-мат“, казва тя, изстрелвайки единичен изстрел преди края на сезона.

В Индия сезон 5 на Money Heist също ще бъде достъпен на хинди, тамил и телугу само в Netflix.

Парични кражби, сезон 5 Актьори

Основните членове на актьорския състав на Money Heist сезон 5 включват познати лица като Алваро Морте като Професора, Урсула Корберо като Токио, Ициар Итуньо като Лисабон, Мигел Херан като Рио, Хайме Лоренте като Денвър, Естер Асебо като Стокхолм, Ховик Кеучкериан като Родриго де ла Серна като Палермо, Найва Нимри като Алисия Сиера, Белен Куеста като Манила, Енрике Арсе като Артуро, Дарко Перич като Хелзинки, Лука Перос като Марсилия, Фернандо Кайо като полковник Тамайо и Хосе Мануел Пога като Гандия.

Новите членове на актьорския състав на Money Heist сезон 5 включват Мигел Анхел Силвестре (Sense 8) и Патрик Криадо (La Gran Familia Española).

Разбивка на трейлъра на Money Heist за сезон 5!

Бандата за червени гащеризони е затворена в Bank of Spain от над 100 часа. Въпреки че са успели да спасят Лисабон, най-мрачният им момент е пред тях, след като са загубили един от членовете си. Професорът е заловен от Сиера и засега бандата няма план за бягство. Точно когато изглежда, че нищо друго не може да се обърка, на сцената излиза враг, който е много по-мощен от всеки, с който са се сблъсквали: армията. Краят на най-големия и най-планирания обир в историята наближава своя край и това, което започна като грабеж, ще се превърне във война.

Така че бъдете готови с вашите пуканки, тъй като финалът на тази поредица най-накрая се завръща и ще ви остави шокирани!