Момче, наречено Коледа: Дата на издаване на филма за произхода на Дядо Коледа

Момче, наречено Коледа е филм, който ще ни покаже магията на Дядо Коледа и как едно обикновено момче се превърна в първия Дядо Коледа. Филмът е поставен на сцената на някои приключения и вълнуващи сцени. Момче на име Николас ще тръгне, за да намери магия, като пътува на север и го донесе в родния си град и постави магия там.

Историята е поставена просто и но ще бъде съперник на Нарния, магическото място, където всички живеят в хармония, така че нека разгледаме това парче Момче, наречено Коледа.

Ще ви разкажем всички подробности какъв е сюжетът и какъв актьорски състав има и кога можете да го видите.Актьорският състав на филма

Филмът ще види някои големи лица от индустрията и ще бъде карнавал на знаменитости в този филм.

Кога ще излезе филмът?

Филмът „Момче на име Коледа“ се очаква да излезе през идващия празничен сезон, той ще се предлага по някои основни причини, за да могат да гледат всички заедно по едно и също време. Филмът ще излезе на 24 ноември.

можете да гледате трейлъра на филма тук

Окончателни подробности

Филмът ще бъде наличен в Netflix от 24 ноември 2021 г.

Филмът е сърцераздирателен филм, който ще ви изпълни с радост и ще направи сърцето ви по-топло и най-доброто от всичко, което не е вълнуващо да гледате и филм, който ще действа като произход на Дядо Коледа.

Като се има предвид това, надяваме се да се насладите на филма, когато бъде пуснат и маркирайте тази страница, за да знаете, че трябва да гледате това страхотно през есента.