Mob Psycho 100, сезон 3, официално потвърден за пускане, последни новини и актуализации

Mob Psycho 100 най-накрая се завръща. Да, чухте го правилно. Известното аниме се завръща с трети сезон. Наскоро беше направено съобщение относно Mob Psycho 100 Season 3. Нека да прочетем повече подробности в тази статия.

Премиерата на сезон 3 на Mob Psycho 100 се очаква по-късно тази година. Няма официално съобщение относно датата на излизане. Въпреки това се съобщава, че е започнала третата продуцентска работа за трети сезон. Така че можем да кажем, че третата част от Mob Psycho 100 може да бъде пусната по всяко време през 2022 г. Предишните две части от аниме сериала получиха положителен отговор от публиката. След втория сезон феновете с любопитство очакват третата част от серията Mob Psycho 100. Първият сезон на Mob Psycho 100 беше пуснат през 2015 г. Анимето беше огромен хит и привлече вниманието на феновете. Въпреки това, след пускането на няколко епизода, по-нататъшното пускане на епизоди беше спряно поради известно забавяне на производствената работа. По-късно през 2016 г. бяха пуснати и други епизоди на анимето. Вторият сезон на анимето беше пуснат през 2019 г. Епизодите бяха пуснати първо в Япония, а по-късно дублирани на английски и пуснати по целия свят.През последните два сезона видяхме масивна битка между Mob и Claw. Видяхме също как Тоичиро да преследва Reign и това ядоса мафията. Мафията получава своите сили и се спасява от убийството на Тоичиро. Видяхме също, че Mob възвръща своите сили и сили. Тази промяна в Mob превръща броколите в гигантско дърво. Мистерията зад това ще продължи в Mob Psycho 100 Season 3. Очаква се третият сезон на сериала да разкрие неща за личния живот на Mob. Вероятно ще видим повече за студентския живот на Моб, тъй като той ще бъде изправен пред последния изпит. Очаква се също така Моб да признае чувствата си към Цубоми. Повечето части от мангата вече са обхванати през последните два сезона. Очаква се в анимето да има оригинално и свежо съдържание, което не е в мангата.

Прочетете също: Убиец на демони Сезон 2 Епизод 9 Дата на издаване и гледане онлайн

Също така се очаква, че Mob Psycho 100 сезон 3 ще бъде последният сезон на аниме сериала. Тъй като повечето части вече са обхванати от предишни сезони, нищо повече няма да остане след този сезон. Така че може да се заключи, че третата част ще бъде последният сезон. Преди това OVA беше пусната след завършването на Mob Psycho 100 сезони 1 и 2. OVA разкри малко ново съдържание за анимето. Те не присъстваха в манга сериите. OVA беше озаглавена Mob Psycho 100 Reigen - The Miraculous Unknown Psychic, а втората OVA беше озаглавена Mob Psycho 100: The Spirits and Such Consultation Office's First Company Outing ~A Healing Trip that Warms the Heart“.

Mob psycho 100  е написан от ONE. Това е аниме сериал shounen. Актьорският състав на аниме сериала включва Такахиро Сакурай, Акио Оцука, Йошимаса Хосоя, Йошицугу Мацуока, Шин-ичиро Мики. Очаква се същите членове на актьорския състав да бъдат запазени и в третия сезон.