Mob Psycho 100, сезон 3, официално обявен; Дата на пускане през 2022 г

Mob Psycho 100 е един от най-популярните сериали в света на анимето. Имаме два красиви сезона от шоуто и очакваме още. В момента феновете на анимето с любопитство очакват да видят третата част от поредицата. Е, официалните актуализации на третата част скоро ще бъдат разкрити. Останете с нас, за да знаете всичко за всички сезон 3 на Mob Psycho 100, само тук.

Ще има ли Mob Psycho 100, сезон 3? Шоуто е отменено?

Mob Psycho 100 сезон 3 ще излезе само по искане на феновете. Първият сезон на шоуто беше пуснат преди 5 години, на 11 юни 2016 г. Докато вторият сезон на популярния аниме сериал беше излъчен преди две години на 7 януари 2019 г. Но в рамките на тези две години ние не съм чувал много за Mob Psycho 100 сезон 3. Мнозина дори бяха напрегнати за третата част от шоуто. Мнозина дори смятаха, че шоуто е приключило! Но познайте какво всички знаем колко популярен стана сериалът през последните няколко години. Не мисля, че създателите ще разочароват феновете там. Може да имаме още един сезон на път!Кога ще излезе сезон 3 на Mob Psycho 100? Открийте го тук долу!

Е, надяваме се да видим третата част от Mob Psycho 100 наистина скоро. Известният японски сериал ще пусне сезон 3 на Mob Psycho 100 до следващата година, 2022 г. Просто трябва да получим официално кимване от създателите на сериала, за да бъдем сигурни за датата на излизане на сериала. Но се надяваме да чуем анонса на сериала наистина скоро. Вероятно, според нашите очаквания, смятаме, че новият сезон на Mob Psycho 100 ще бъде излъчен през април 2022 г. Създателите на шоуто работят наистина усилено, за да направят третата част от шоуто изключително епична за зрителите там . Да се ​​надяваме, че официалното изявление за шоуто ще излезе много бързо.

Прочетете също: Убиец на демони, сезон 2: Кога ще излезе арка на Entertainment District?

Преглед на аниме сериала Blockbuster, Mob Psycho 100

Mob Psycho 100 е красива аниме приказка, съсредоточена около момче от средно училище, на име Mob! Но той не е просто обикновено момче! Той притежава някои мистериозни свръхестествени сили. В последните два сезона на шоуто получихме красиво обикаляне на неговата приключенска история. Mob е много наясно със своето същество. Той не иска никой да знае за неговите свръхестествени способности и сили. Но той никога не се отказва, за да ги използва, когато попадне в извънредна ситуация. Той винаги е там, за да помогне на близките си.

Два сезона отминаха, но любителите на анимето искат още няколко епизода за шоуто. Е, ако видим, третата част от поредицата, тогава със сигурност ще имаме още приключенски аниме епизоди на път да се радваме и обичаме! Дотогава поддържайте връзка с нас, за да научите повече за най-новите актуализации и новини за актуалните аниме приказки и манга сериали.