Мисията невъзможна 7: Мишел Монаган, Джеръми Ренър и завръщащият се актьорски състав са потвърдени в MI7

Въведение

Екшън филмите трябва да са бързи, нали? С всички тези крещящи ефекти и звуци от пръскащи уши и какво ли още не? Не е нужно да ви казваме, че когато става въпрос за екшън филми с изправено темпо, Мисия невъзможна може да бъде и най-вероятно добавен във вашите топ имена. Точно като темата, франчайзът не отлага изданията си, които са около 60-годишни, но винаги млади наизуст, Том Круз. Е... след световната популярност на последната част Fallout, не им отне много време, за да измислят следващата част.

Да... Fallout спечели толкова голяма популярност, че Paramount вече се насочва към Мисия: Невъзможна 7 и 8, които отново ще представят режисьорските творби на Кристофър Маккуори и ако всичко върви по плановете и двете части ще бъдат заснети обратно към... обратно!

Независимо от това, без да мечтаем за бъдеще, което е достатъчно далече, нека се концентрираме само върху продължението, засега. Ето всичко, което трябва да знаете за Mission: Impossible 7.Ще се върнат ли Джеръми Ренър и Мишел Монаган в Мисия: Невъзможна 7

Повечето от нас бяха напълно разочаровани, когато Джеръми Ренър Появата на него с екипа му на МВФ беше отменена във Fallout заради неговия график за филми на Marvel, тъй като той действа като Ястребов поглед вътре. По повод този инцидент директорът Маккуори коментира, че това е злощастно събитие поради лошо време.

Така че... тъй като сериалът на MCU за Hawkeye скоро ще кацне. Да се ​​надяваме, че Джеръми Ренър ще се върне отново в ролята си на Уилям Бранд в Мисията: Невъзможна 7.

Освен това има още един човек, който може да се появи в тази част и това е Мишел Монахан , бившата съпруга на Итън Джулия. Въпреки че историята й изглежда е приключила във Fallout, никога не знаем какъв обрат може да донесе тази част, нали?

Очаквана дата на пускане на Мисията: Невъзможна 7

Сега, ако говорим за датата на излизане на Mission: Impossible 7, трябва да кажем, че този филм е изправен пред много препятствия и е бил разместван напред-назад. Първоначалният час на издаване, посочен от paramount, беше лятото на тази година, по-точно 23rdЮли 2021 г. Но поради закъсненията в постпродукцията изглеждаше невъзможно за Мисия: Невъзможна 7 да поддържа зададената дата. Така че Paramount го дърпа до 19тиНоември тази година и поради някои вътрешни затруднения беше изтласкана още повече. Според източниците, текущата обещана дата на излизане на Mission: Impossible 7 е 27тимай 2022г.

Очакван актьорски състав за Мисия: Невъзможна 7

Въпреки че няма нищо сигурно за това кой ще бъде в екипа на МВФ за предстоящата Мисия: Невъзможна 7, ето какво можем да предвидим за вас.

Сюжет за Мисия: Невъзможна 7

Хората зад сцената на Mission: Impossible 7 запазват пълно мълчание за всякакъв вид потенциални спойлери. Така че в момента не знаем нищо, освен факта, че ще станем свидетели на Итън Хънт и неговият екип да се впуснат в поредното горещокръвно пътешествие, за да спасят света от хаоса отново. Интересно е да се отбележи, че седмата част от франчайза няма да е последната. Както бе споменато по-горе, в същото време студиото обяви Mission: Impossible 7 и разкри, че „Mission: Impossible 8“ също ще излезе скоро след това. Осмата част все още е на картите и трябва да започне, след като всичко се обобщи за този предстоящ филм.