Microsoft пусна новите актуализации на Forza Horizon 4, но има грешка

Докато всички чакат Microsoft да пусне бобовете на най-новия Forza Horizon, компанията надгражда най-новата версия с нови подобрения и типични сезонни актуализации.

Най-новото допълнение към серията Forza е Forza Horizon 4. Играта е базирана на динамичен двигател, който позволява всички форми на персонализиране на превозното средство и е ориентиран към отворен свят. Въпреки това играта беше пусната през 2018 г. и беше актуализирана и състезанията станаха по-вълнуващи. Това се отнася за всички случаи, освен в момента, когато хората не могат да стартират играта и когато го направи, играта се срива.

Но както научихме по трудния начин, не всички актуализации на играта на Forza Horizon 4 са добра новина, защото някои от тези издания са причинили повече щети, отколкото добри и в крайна сметка срив при дебюта.Това се случва и с актуализацията на Forza Horizon 4 от 2 юни, въпреки че в този случай сривовете на играта, докладвани от потребителите, изглежда не са били толкова широко разпространени, както преди.

Актуализацията от 2 юни съдържа плейлиста на фестивала 36 Series и серия от допълнителни подобрения на стабилността, според официалния регистър на промените, който Microsoft всъщност не съдържа подробности.

Други потребители на Steam обаче твърдят, че играта просто се срива при зареждане след зареждане на новата актуализация за Forza Horizon 4 на техните компютри, но все още не е известно как да се направи този трик.

Окото се подува и дори дразни играта, за да видите черен екран заедно с предварителните стартове на Forza Horizon 4. Не сте сами, ако можете да се свържете с това и имате 4 проблема при сривове с Forza Horizon. Няколко души наскоро съобщиха за същия проблем.

За щастие не е трудно да поправите Forza Horizon 4 на работния плот. Тук ще бъдат включени 10-те най-добри корекции за решаване на проблема.

Така че нека научим за ефективни начини, които помагат за решаването на проблема със срива на Forza Horizon 4 на компютър без повече информация. Forza Horizon 4 не може да се играе от потребители. Феновете имат големи стремежи като единадесета част от поредицата. Въпреки че тези надежди са оправдани, всичко се разпадна с скорошна надстройка. Играчите не могат да играят играта по всяко време. Forza Horizon 4 се срива отново след щракване върху „Продължи“ или „зареждане на играта“ и ако не се срине.

Проблемът може да възникне поради DirectX или може би Visual C++. Не е сигурно, така че нека да погледнем и да започнем да бягаме като шампиони. Излишно е да се обяснява, че по-голямата част от компютърните игри водят до преместване, заекване и проблеми при стартиране.

Актуализацията на Forza не е за първи път, въпреки че сривовете са донякъде нередовни, както казах, и не засягат никого, който инсталира актуализацията. Но очевидно грешката все още трябва да бъде коригирана възможно най-скоро, особено ако играта за определени потребители на Steam е станала невъзможна за игра.

Междувременно Microsoft може също да бъде подготвена да сподели първата публична реклама за Forza Horizon 5.

Нова визуализация на Forza може да се проведе по време на конференцията E3, която ще започне по-късно този месец, докато Microsoft остана напълно сплотена. Смята се, че играта се развива в Мексико, а не в Япония, както се смяташе преди, според добре известни източници.

Етикетиигра с кола срив актуализация игри нова версия