Миа Гот е БРЕМЕННА със слух за Шайа ЛаБьоф, който се разпространява като Wildfire, Колко истина има в него?

Въведение

Звездата от 'Индиана Джоунс'. Шайа Лабаф и неговата отново и отново съпруга Миа Гот бяха видени заедно при посещение (най-вероятно на дата за игра) в аркадата на Chuck E. Cheese в края на тази седмица. Известното списание Paparazzi проследи действията им и направи няколко снимки от момента, в който са заедно. На снимките можем да видим, че двойката играе игри в аркадата, която е създадена за деца. Снимките, направени от Папараци, бяха публикувани предимно на уебсайта на TMZ миналата неделя.

Какво се случи всъщност?

Снимките предизвикаха спор и спекулации, свързани с Миа Гот. Предполага се, че тази 27-годишна актриса е бременна, както виждаме на снимките, коремът й изглежда малко по-голям от нормалното и сякаш изскача изпод зелената й рокля на снимките.

Независимо от това, представителите на Mia Goth (27) и Shia LaBeouf (35) не си направиха труда да дадат каквито и да било отговори на молбата на репортерите за коментар. В този контекст трябва да знаете, че двойката също не е декларирала нищо за бременността на Миа или дали очакват дете. И Шиа, и Миа нямат други деца от никоя връзка, в която са били преди. Така че, ако очакват дете, то ще бъде първото и за двамата.

Моделът и звездата от филма „Трансформърс“ са преминали през някои възходи и падения през последните няколко години и тъй като можем да ги видим заедно, можем да предположим, че засега са закърпени. Въпреки че нямаме представа за точния час, в който са измислили.

Хронология на отношенията на Шиит и Миа

Шиа и Миа се срещнаха за първи път, докато снимаха за странната серия NC-17 от „Нимфоманка“ на Ларс фон Триерс и поддържаха връзка през целия път от 2012 г. През 2015 г. (юли) тези две знаменитости бяха видени, докато се бият експлозивно пред камера, относно тази битка, Шайа ЛаБьоф коментира пред приятелите си, че ако беше останал там, щеше да убие Миа.

След два месеца звездата от „Фюри” се случи някаква връзка с друга актриса Саша Лейн а някои източници информираха репортерите, че през този период двойката живее заедно.

Независимо от това, в края на 2016 г. (октомври) видяхме, че Шайа ЛеБьоф и Миа Гот отново се събраха и заздравиха връзката си. В резултат на това те дори се ожениха в Лас Вегас.

Двойката остана заедно почти 2 години, след като се ожениха, до момента, в който LaBeouf започна да излиза със знаменитостта на поп певицата FKA Twigs през 2018 г. (септември).

Но престоят му започва през 2020 г. (декември), когато според съобщенията FKA Twigs подаде иск срещу LaBeouf, твърдейки, че поведението му е злоупотребяващо спрямо нея както от емоционален, така и от физически аспект. Но тази звезда от „Honey Boy“ отрече всички обвинения.

Въпреки че Шиа и Миа са живели отделно от време на време, няма конкретни доказателства, които да показват, че в края на деня те са се развели. Така че, с възможността да имат дете, можем да кажем, че може би все още са женени.