Мери Браун остави съпруга Коди Браун у дома, за да прекара празници в Дисниленд с приятел мъж

Сестри съпруги е американски риалити сериал, излъчван по TLC, който се фокусира върху полигамията. Шоуто документира доста необичайния семеен живот на Кафяви кодове и неговите 4 жени, да 4!

Излъчено за първи път през 2010 г., шоуто привлече вниманието на публиката, защото беше едно от първите риалити шоута, които имаха такава концепция. Полигамията не беше много разпространена тогава, особено в браковете! Въпреки че все още не е законно, полиаморните връзки са новото горещо нещо.

Да се ​​запознаем със семейство Браун

Семейството Браун включва Коди Браун и неговите 4 съпруги- Мери Браун , Джанел Браун , Робин Браун , и Кристин Браун .Той също така включва общо 18 деца, 3 от които са деца на Робин от предишния й брак.

История

Първата съпруга на Коди е Мери Браун (по рождение Бръснар), за която той беше законно женен от 1990 до 2014 г. След това те се разведоха и сега очевидно са женени „духовно“. Имат дъщеря на име Марая.

Коди и Джанел Шривър се срещнаха чрез Мери и се ожениха духовно на 20 януари 1993 г. Те имат 6 деца заедно – Медисън, Савана, Логан, Хънтър, Гарисън и Габриел.

Коди беше представена на Кристин Олред от сестра си през 1990 г. и беше женен за около 1 месец през самата 1990 г.

Те имат шест деца, син Педон и дъщери Аспин, Микелти, Гуендлин, Изабел и Трули.

Съпруга номер четири и единствената жена, за която Коди е женен законно в момента, е Робин Съливан (Браун).

Двамата имат две деца, син Соломон и дъщеря Ариела.

Коди беше женен само духовно за Робин до декември 2014 г. Той се ожени законно за нея след развода си с Мери и осинови нейните деца Дейтън, Аврора и Бриана.

Спорната публикация в Instagram на Мери Браун без съпруг Коди Браун

Наскоро Мери Браун сподели публикация в социалната мрежа Instagram с мъж, когото тя нарече „добър приятел“, докато е на почивка в Дисниленд.

Въпросният човек е г-н Блеър М. Струбъл. Изглежда, че е много близък приятел на Мери.

Двамата изглеждаха много щастливи и сякаш се забавляваха страхотно. От надписа можем да кажем, че пътуването се е подготвяло много дълго време и най-накрая са успели да го осъществят сега. Изглежда, че се забавляват!

Въпреки това, нетизените имаха какво да кажат за факта, че тя остави съпруга си у дома, за да почива с друг мъж на мястото, известно като „най-щастливото място на земята“.

Авторката на бестселърите изглеждаше много доволна и спокойна в публикацията си.

Свърши ли връзката на Мери с Коди?

Излишно е да казвам, че тази публикация предизвика слухове за раздяла между Коди Браун и Мери Браун.

Тъй като бракът им сега е само духовен, ние не знаем степента му. Ние също не знаем какви са отношенията им и какви са границите. Така че е трудно да се каже, но хората изглежда са сигурни, че двамата са се разделили или са на ръба на раздялата.

За да добави към това, Мери Браун преди това направи изявления за това как бракът им е мъртъв и тя е на път да подобри живота си.