Меган Маркъл и принц Хари мразят принц Чарлз, според неговите мемоари

Принц Хари и Меган Маркъл са постоянно на линията на огъня от дълго време. Още от брака им през 2018 г. те са били набелязани по различни причини. Меган специално трябваше да понесе тежестта на това вече 3 години.

От известно време нещата изглеждаха наред, така че стана шок, когато принц Хари и Меган Маркъл обявиха излизането си от кралското семейство по-рано тази година. Те напуснаха кралското семейство и всичките си кралски задължения. Те също напуснаха Обединеното кралство, за да се установят в Калифорния, САЩ, със сина си Арчи. Те бяха мразени и обвинявани в избягване на отговорности, но какво всъщност се случваше зад кулисите беше неизвестно на обществеността до съвсем скоро.Връзката на Меган Маркъл с кралското семейство

Меган Маркъл често попадаше в неприятности за нарушаване на протокола на кралското семейство. Тя не беше от хората, които се огъват към нормите. Тя направи и отстояваше това, което смяташе за правилно. Тя беше набелязана за различни неща като нейния усет за обличане и публични изявления, но най-важният проблем, който хората изглеждаха имаха с нея, беше този за нейната раса. Тя е двурасова - баща й е бял, а майка й е черна.

Меган Маркъл не споделяше най-добрите отношения с кралското семейство, особено с кралицата. Дори преди официалното им напускане, Меган очевидно вече беше поставила известна дистанция между себе си и членовете на кралското семейство.

Когато принц Хари защити Меган Маркъл публично, кралските особи бяха наранени от изявленията му срещу тях и имаха чувството, че той поставя егото си пред най-добрите интереси на монархията.

Кога нещата се обърнаха към по-лошо между тях?

След излизането Хари и Меган загубиха титлите си като херцог и херцогиня на Съсекс. Те също загубиха своя дял от наследството.

След това двойката направи различни интервюта и дойде в различни радио- и телевизионни токшоу, за да разкаже за връзката си с кралското семейство и защо тя е станала горчива. Меган беше много отворена в споделянето на това как кралското семейство се отнасяше и омаловажаваше отново и отново.

Меган Маркъл твърди, че всичко това наистина се е отразило на здравето й и я е тласнало до ръба на самоубийството и следователно трябва да приключи, нещо трябва да се направи.

Това ги накара да вземат решение да се отделят от семейството.

Мемоарите на принц Хари

По-рано тази година беше обявено, че бившият херцог на Съсекс принц Хари пише мемоари, които ще бъдат публикувани от Penguin House. Очаква се да излезе някъде през 2022 г.

Това ще се основава на реалния живот на принц Хари. Членовете на кралското семейство не са много доволни от това.

В тази книга очевидно ще бъдат направени някои силни твърдения. Принц Хари ще разкрие всички подробности от връзката си с баща си и казва, че мрази принц Чарлз.

Нещата между тях в момента не изглеждат добре, но се надяваме скоро да се поправят.