Меган Фокс ИСКА ОТМЪЩЕНИЕ на Machine Gun Kelly за това, че я е зарязал

Меган Фокс е широко известна със своя усет да играе „злото момиче“ в няколко филма, включително един от най-известните й, наречен „ Тялото на Дженифър “. Доказано е, че постига облика и характера на това, което е злодейка във филми, които обикновено се наричат ​​„мацки филми“ най-вече заради драматичния им компонент.

Меган Фокс и Колсън Бейкър , чието сценично име е Machine Gun Kelly или MGK, имаха бурен роман след раздялата й с бившия съпруг Брайън Остин Грийн . Меган и Брайън бяха женени 10 години до май 2020 г., когато двойката обяви раздялата си, но бяха разделени от края на 2019 г., според подкаста, който последният е домакин. Те споделят попечителството над 3 деца и разводът, който беше финализиран в края на 2021 г., изглеждаше доста приятелски.Фокс скоро започна да се среща с Бейкър през юни 2020 г. след нейното камео в неговото музикално видео „ Кървав Валентин “. По време на снимките на това видео, твърди Фокс, тя се е почувствала така, сякаш е намерила своя близнак, вместо сродна душа, и е вярвала, че те са две половини на една и съща душа. Фокс казва, че пламъците близнаци са по-високо възнесени от сродните души и имат по-дълбоки връзки в сравнение с другия. Двамата не се страхуваха от светлината на прожекторите на връзката си, въпреки че запазиха няколко подробности на лично ниво. Връзката беше потвърдена, когато Бейкър публикува в акаунта си в Instagram през юли 2020 г., позовавайки се на Fox като за негова приятелка и двамата я поддържат оттогава. Machine Gun Kelly спомена по време на интервютата си през август 2020 г., че се чувства „вече заключен“, визирайки къде вижда тази връзка с Меган Фокс в смисъл на по-дълъг период от време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Blonde Don (@machinegunkelly)

Рапърът също каза по време на интервюта през октомври, след турнето му „Tickets to my Downfall“, че Fox го е направил по-добро човешко същество и че вместо падение, иронията е, че това е най-високата точка в живота му. Той също така спомена как Меган Фокс наистина му е помогнала по отношение на управлението на тревожността му и как се чувства в безопасност около нея. Двойката се появи заедно на няколко червени килима VMA (Video Music Awards) и няколко радио килима iHeart. Те са се обличали експоненциално по-добре, отколкото биха били отделно и Фокс вярва, че Бейкър й е помогнал да издигне стила си. Една от по-известните им визии на червения килим беше тази на музикалните награди на Billboard, където и двамата се обличаха в черно, а Бейкър също боядиса езика си в черно.

Слуховете за раздялата им накараха феновете да изпаднат в лудост, защото изглеждаха добре заедно. Слуховете започнаха, когато Бейкър се появи на последния AMAs (American Music Awards) с дъщеря си Кейси, от която той споделя попечителството с бившия Ема Кенън , вместо с Фокс, който уж в Европа снима за нов филм.

Засега това са спекулации, но източници потвърждават, че Меган Фокс е казала, че иска да си отмъсти на MGK за това, че уж я е зарязал. Няма обаче официални изявления от нито един от тях.