Меган Фокс е обвинена, че е ЛОША МАЙКА, за това, че е оставила децата си да бъде с MGK

Знаменитостите са постоянно в очите на обществеността, което означава, че те постоянно са под радара и биват оценявани за всяка стъпка, която предприемат. Въпреки че това не е справедливо, то е естествено и също така неконтролируемо.

Особено жените и майките, които са в очите на обществото, постоянно се засрамяват и удрят за избора си. Какво правят, в какви филми участват, какво носят, с кого излизат, как избират да отглеждат децата си - списъкът може да се продължи и продължава!

Последната жертва на тази омраза и злоупотреба е Меган Фокс .Меган Дениз Фокс е американска актриса и модел. Тя е най-известна с ролята си във филмите 'Трансформър'. Тя също е участвала в други известни филми като Изповедите на кралицата на тийнейджърската драма, Диктаторът, Костенурките нинджа и Лоши момчета II.

Нека да разгледаме накратко времевата линия на връзката им

Дуото се срещна по време на снимките за „Midnight in the Switchgrass“ в Пуерто Рико през март 2020 г. и веднага се свързаха. Оттогава се срещат.

На 15 юни 2020 г. Картечница Кели потвърди слуховете, че се среща с Меган Фокс.

На 22 юли 2020 г. двойката, която изглеждаше много влюбена, даде първото си интервю заедно.

На 22 ноември 2020 г. двойката излезе на първия си червен килим заедно.

Оттогава са присъствали на много червени килими и никога не пропускат да накарат главите да се обърнат със своята химия и добър външен вид, като последният е MTV Video Music Awards (VMA).

Меган Фокс Брак и деца

Меган Фокс се омъжи за американския актьор-продуцент Брайън Остин Грийн през 2012 г. Те имат 3 деца заедно - Ноа Шанън Грийн на 9 години, Бодхи Рамсън Грийн на 7 години и Джърни Ривър Грийн на 5 години.

Бракът им продължи 8 години и около края на 2019 г. и началото на 2020 г. двойката обяви, че са се разделили.

Меган Фокс е обвинена, че е лоша майка

Докато Меган Фокс и Брайън Грийн изглежда се справят доста добре със съвместното родителство, хората онлайн изглежда имат какво да кажат.

Меган е забелязана с MGK навън и много често. Те също са пътували заедно и очевидно децата й не са били на нито едно от тези пътувания.

Макар че това е разбираемо, като се има предвид ситуацията им в момента, хората наричат ​​Меган Фокс „лоша майка“, защото е оставила децата си сами, за да бъде с MGK. Има и някои новинарски статии, които я наричат ​​„отсъстваща майка“.

Меган отговори на тези твърдения, като каза, че хората забравят, че децата й имат и друг родител. Тя се грижи да прекарва време с MGK само когато децата й са с Брайън Грийн.

За щастие, MGK изглежда много подкрепя нея и нейната ситуация и очевидно е срещал децата преди и също така се опитва да ги опознае, което очевидно би било необходимо, ако искат да имат бъдеще заедно.