Marvel оттегли всички филми от 2022 и 2023 г. Фаза 4 с близо 2 месеца

Поетапен график беше публикуван миналата година от чудо който обяснява всички предстоящи филми и кога ще бъдат пуснати. Филмите от фаза 4 включват всички издания на филми и телевизионни предавания, насрочени от 2021 до 2023 г. Това обаче, както много други неща, беше дерайлирано поради пандемията covid-19 и Marvel не успя да се придържа към него. Със закъснението на снимките и производството на много филми, много филмови пускания бяха в застой и отложени, много други също бяха отменени. Освен това киносалоните не работеха, което прави невъзможно издаването на нови издания.

През 2021 г., въпреки че ситуацията е малко по-добра, все още не е напълно нормално. Светът тъкмо се възстановява от втората вълна на коронавирус, като много страни се справят и с трета. Има обаче някои добри новини. Всички филми на Marvel, които трябва да излязат миналата година, излизат тази година, което е абсолютно удоволствие за феновете на Marvel!

Това означава последователни издания. Но това също означава, че ако пускането на един филм се забави, забавят се и останалите.ГРАФИК НА НОВО ПУСКАНЕ НА ФИЛМИТЕ НА MARVEL PHASE 4

В понеделник Marvel обяви забавяне на пускането на филмите от фаза 4, които трябваше да бъдат пуснати по график. Закъснението ще бъде с няколко месеца. Новият график изглежда така -

2021 г

  • Вечни - 5 ноември 2021 г
  • Спайдърмен: Няма път към вкъщи - 17 декември 2021 г

2022 г

  • Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта - 6 май 2022 г
  • Тор: Любов и гръм – 8 юли 2022 г
  • Черната пантера: Ваканда завинаги - 11 ноември 2022 г

2023 г

  • Чудесата - 17 февруари 2023 г
  • Ant-Man and The Wasp: Quantumania - 28 юли 2023 г
  • Пазители на галактиката, том 3 – 5 май 2023 г
  • Очаква се филм без заглавие да излезе на 13 ноември 2023 г

Феновете очакваха 4 филма всяка година от 2021 до 2023 г. (фаза 4), но Marvel изненадаха феновете си по-рано тази година, като обявиха таен 5-ти филм, планиран да излезе на 7 октомври 2022 г. Този филм, чието име не знаем, беше най-очакваното издание на годината поради напрежението, но за съжаление беше отложено с цяла година за 6 октомври 2023 г.

Това също го принуди да отложи пускането през ноември 2023 г. с една седмица, от 3 ноември до 10 ноември.

Прочетете също: Дедпул 3 има ли все още дата на излизане? Какво каза Кевин Фейги?

КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗАД ТОВА ЗАБАВАНЕ НА ФАЗА 4?

Както може би знаете, всички филми на Marvel са взаимосвързани. Някои герои се повтарят и определени сюжети са продължение на предишните. Следователно е необходимо да гледате всички филми в определен ред.

Заради пандемията снимките и продукцията бяха забавени. Това от своя страна доведе до забавяне на издаването. Въпреки това, не само един филм е забавен. Тъй като те са взаимосвързани, няма да има смисъл следващият филм да бъде пуснат, докато не го направят предишните. Това доведе до забавяне на всички филми поради ефекта на доминото.

Надяваме се, че това ще бъде последното забавяне, с което се сблъскват и ще можем да гледаме всички тези филми на планираните дати. Преди това забавяне да бъде обявено, датите на пускане бяха почти финализирани. Но определено ще си струва чакането!