Майлс Браун ФАНКАСТ в ролята на Майлс Моралес във филма със стихове на живо действие е ВИРУСЕН в целия интернет

Както всички, ние знаем или ще знаем или не това Майлс Браун FANCAST като Майлс Моралес е ВИРУСЕН в цял Reddit. Майлс Браун разкри в много от интервютата си, че да играе Майл Моралес, известен още като Спайдърмен, е една от най-големите му мечти, защото това е перфектната роля за него.

Майлс Браун е най-верният фен на Spiderverse, доказано, когато показва хаштага #MilesForMiles, със своите социални дейности, с надеждата да получи ролята на Майлс Моралес. Той иска да изпита как е да си истински герой на много сърца и е много луд от това как SONY работи толкова невероятно.Майлс Браун е гласуван за филм на живо действие Spiderverse

Наоколо се носят слухове, че Sony развива сериозен морал – Spider-Man! и те трябва да играят неизвестен тийнейджър с черна кожа/кафява кожа на възраст около 13 или 14 години, за да може да продължи дълго със сериала Spiderverse. Съгласно тези изисквания, Майлс Браун е начело на списъка с предпочитания за изобразяване в Spiderverse.

Всички фенове приемат Майлс Браун като нашия тийнейджър, известен още като Спайдърмен във филма Spiderverse. Това въображение приема своята реална форма. Майлс Браун Fancast става вирусен из целия Reddit във вида на Майлс Моралес във филма Spiderverse. Какво мислите как ще се случи? Не стресирайте ума си, най-добрите неща винаги се случват на случаен принцип.

Също така „Майлс Браун вече се сприятели с други членове на актьорския състав на Спайдърмен“ беше публикуван в Twitter.В този туит е ясно, че ако ще има Майлс Моралес, тогава определено Майлс Браун ще отиде на първа страница и ще бъде безпроблемно.В коментарите много фенове показват любовта си, като казват „Miles = Miles, има смисъл“, „Бих искал буквално да видя това“ и много други. Цялата любов, благословия и коментари гласуват той да бъде Майлс Моралес във филма Superverse.

Какво качество го прави най-добрия актьорски състав за Майлс?

Майлс познаваше с ролята си на Джак Джонсън в комедийния сериал на ABC Blackish. Много качества го свързват перфектно с Майлс Моралес, известен още като Спайдърмен. Той просто не споделя първото си име и не показва безусловна любов, но също така е способен да докаже силата си с високо качество. Той можеше да играе тийнейджър, позволявайки на публиката да види как расте през дългата дъга. Освен това Браун усъвършенства своите комедийни умения за определяне на времето, които също съвпадат с търсенето на филми за Спайдърмен, тъй като всеки потенциален филм за Майлс за Спайдърмен ще се нуждае от добра доза хумор. Той също така е добър танцьор, актьор и рапър, който е издал музикален албум “We The Future”, за да пробуди нашето ново поколение. Всичко това го прави перфектен артист, който знае дълбокия коренен смисъл да действа на ГОЛЯМ екран. Друго подкрепящо нещо е, че той е по-млад и също има актьорски опит, което е достатъчно, за да го накара да застане в кръга на най-добрия избор. Той вече е най-добрият фен, който просто чака да бъде най-добрият актьорски състав.