Майли Сайръс РЕВНУВА от Габриела Брукс за среща с Лиъм Хемсуърт, след като тя се разведе с него, обясниха слуховете

Хронология на връзката на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

На снимачната площадка на филма на Никълъс Спаркс Последната песен , Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт За пръв път срещнах. Ник Джонас преди това имаше връзка с бившата звезда на Disney Channel. Първоначално ко-звездите бяха забелязани да вършат задачи заедно в Лос Анджелис. Според People спекулациите за срещите между двамата извън екрана започнаха, когато зяпач ги хвана да се целуват на летище. След много възходи и падения през август 2019 г. двойката реши да се раздели.

Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс

Лиъм Хемсуърт дискретно стана сериозен с дългогодишната си приятелка, след като обяви раздялата си с Майли Сайръс. През декември 2019 г. Хемсуърт за първи път беше свързан с модел Габриела Брукс , отбелязвайки първия му сериозен роман след развода му с Майли Сайръс през август 2019 г. През октомври същата година той беше забелязан в Уест Вилидж с модел/актриса Мадисън Браун . Причината за разпадането на това ухажване не е известна. Хемсуърт и Брукс все още са силни близо година и половина след първата си публична изява.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиъм Хемсуърт (@liamhemsworth)

Майли Сайръс ревнува ли от Габриела Брукс?

Майли Сайръс, според National Enquirer, все още завижда на всеки, който е близък с бившия й съпруг. Това, което прави още по-трудно за певицата, е, че тя няма контрол върху живота на Хемсуърт, защото те вече не са заедно. Дори и да искаше, Майли разбира, че няма възможност да се събере отново с него и това е било трудно хапче за преглъщане“, твърди човекът. Според National Enquirer актьорът от „Игрите на глада: Сойка присмехулник“ в момента се среща с Габриела Брукс и планира да направи предложение скоро. Изпълнителката на „We Can’t Stop“ от друга страна отказва да го приеме. Въпреки факта, че Сайръс подаде молба за развод, за да „разбие сърцето на Лиъм“, вътрешен човек твърди, че тя не е преминал напред от раздялата им „Всеки, който се сближи с Лиъм, кара Майли да завижда“, заяви източник, близък до Сайръс. Освен това, дори певицата на „Хана Монтана“ да иска да поправи оградите с Хемсуърт, вътрешен човек каза, че тя „няма малък шанс да го върне. Сайръс е счупен след раздялата им и отказва да го признае. Според историята тя се опита да излезе с няколко души, но не беше толкова успешна като бившия си съпруг. Освен това вътрешен човек заяви, че Сайръс преживява „последиците от своето импулсивно поведение“.