Майкъл Кийтън ще повтори ролята си на Батман в Лесли Грейс с участието на Batgirl след филма The Flash

Въведение

Винтидж актьор Батман Майкъл Кийтън ще облече отново своя характерен костюм за предстоящото HBO Макс филм за супергерои Batgirl . Очаква се този 70-годишен актьор да повтори ролята на предишния си герой Брус Уейн, известен още като Батман. Преди това е работил по известния филм „ Батман “ от Тим ​​Бъртън, през 1989 г. В този предстоящ филм той ще играе рамо до рамо с друга актриса Лесли Грейс . Лесли Грейс ще играе главната роля на Batgirl във филма от 2022 г.

Въпреки че всички в екипа на кастинга са запазили мълчание относно сюжета или сюжетната линия на филма, едно нещо, което знаем е, че филмът ще бъде съсредоточен около главния герой Барбара Гордън, известен също като Батгърл. Барбара Гордън е дъщеря на Джим Гордън, който е комисар на полицията в Готъм Сити. Общественото лице на Warner Brothers отказа да коментира ролята на Майкъл Кийтън и неговия кастинг.Други герои във филма

Както знаем, вече е обявено, че персонажът на Джим Гордън ще бъде повторен от J.K. Симънс тъй като той вече е играл героя във филма Лигата на справедливостта , който е режисиран от Зак Снайдер . От друга страна, ще видим Брендън Фрейзър като антагонист във филма, чието име ще бъде Firefly. Както подсказва името му, героят Firefly обича да си играе с огън и подобни пиротехники. И както всички очакват, персонажът на Батман ще бъде повторен от единствения Майкъл Кийтън.

Дата на издаване и още

Що се отнася до датата на излизане на филма, Batgirl няма конкретна дата на излизане в момента. Но доколкото знаем, този филм е планиран да излезе някъде през 2022 г. на цифровата платформа на HBO Max. точно през същата година Майкъл Кийтън ще бъде видян в костюма на Caped Crusader, а неговият герой Батман ще живее отново в предстоящото приключение на Warner Bros. Светкавицата .’ Филмът също ще се види Бен Афлек повтори героя си като Батман и ще играе ролята Езра Милър като титулярен герой. Филмът е планиран да излезе по кината на 4тиноември 2022 г.

Изминаха повече от тридесет години, след като Майкъл Кийтън облече костюма за бат за първи път. И сега, когато отново му беше предложена точно същата роля, той спомена, че това е било интригуващо предложение за него, тъй като перспективите да изживее отново собствената си роля му се струват интересни.
Снимките за Batgirl в момента се продуцират в Лондон.