Майкъл Б. Джордан срещу Летиция Райт: Кой ще вземе мантията на Черната пантера в продължението

Докато Майкъл Б. Джордан изглежда беше първият избор за игра на ролята на черна пантера в продължението на черната пантера, но изглежда, че Marvel трудно решава между него и Летития Райт поради факта, че и двете изглеждат идеални, за да поемат мантията на бъдещия владетел на Ваканда, както и трона на Черната пантера.

Докато Marvel наскоро намекна, че е готов и вече реши, че Летития Райт ще играе ролята, поради факта, че тя е Шури и е следващата в реда на черната пантера.

Marvel заяви, че няма да се промени Чадуик Боузман и е невъзможно да го замени. Така че, за да не разочароваме феновете, както и хората, които ще гледат следващата част, по-логично е Шури, известна още като Летиция Райт, да бъде следващата в реда, която ще получи мантията на Черната пантера.



Това може да е вярно, но със сигурност Marvel също има някои проблеми с това как Летития Райт използва социалните медии и те вярват, че това може да доведе до проблем във филма и вече са готови с резервен план, в случай че нещата се объркат, което означава от потвърдени източници, че до края на втората част Шури няма да бъде черна пантера, тя ще се откаже от ролята и някой друг ще играе ролята.

Това ще бъде шокиращо за феновете, които чакаха повече време след смъртта на Чадуик Боузман. Но според marvel всичко си е на мястото, както трябва.

Докато говорим за това, ще ви разкажем и защо Майкъл Б. Джордан все още не е там.

Фактът със сигурност е, че Killmonger, изигран от Майкъл Б. Джордан, е мъртъв и не може да бъде видян никъде. Но в случай, че се появи внезапно, ще се изненада, че се е върнал към живот и е изиграл роля, която е била най-очаквана. Но това определено изглежда отблъскващо и няма смисъл.

Никой не може да каже, че той няма да бъде там, може би Marvel има планове той да бъде върнат до края на втората част, но това също със сигурност не е сигурно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от letitiawright (@letitiawright)

Черната пантера 2 актьорски състав

  • Лупита Нионго като Накия
  • Обадете се на Гурира като Окойе
  • Мартин Фрийман като Еверет К. Рос
  • Летития Райт като Шури
  • Уинстън Дюк като М’Баку
  • Анджела Басет като Рамонда
  • Доминик Торн като Рири Уилямс/Железното сърце

Докато производството е започнало и можете да видите всяко състояние на филма тук.

Е, вижте как филмът най-накрая излезе в кината на 11 ноември 2022 г. Само ако настоящата пандемия не доведе до забавяне на филма.

Дотогава приятно четене.