Love Death & Robots Сезон 3 на Netflix Подновяване и дата на излизане през 2022 г.?

Обичам смъртта и роботите е американски анимационен телевизионен сериал за възрастни в Netflix. В момента са излезли 2 сезона в Netflix, а сезон 3 от Love Death & Robots идва скоро! Сезон 1 беше пуснат на 15 март 2019 г. Той имаше 18 епизода. Сезон 2 излезе на 14 май 2021 г. Имаше 8 епизода. Планирано е да излезе през 2022 г. Този сезон също трябва да има 8 епизода.

Сюжет за любовна смърт и роботи

Love Death & Robots или LOVE DEATH + ROBOTS (❤️❌🤖) – е научно, фантастично и анимационно шоу за възрастни. Това е преосмисляне на анимационния научно-фантастичен филм от 1981 г. Heavy Metal. Уникалното в това е, че епизодите са самостоятелни и всички са направени и анимирани от различни екипи. Всеки епизод продължава между 6 и 18 минути.Любовна смърт и роботи, сезон 3

Love Death & Robots официално беше подновен за сезон 3 и ще бъде в Netflix някъде следващата година. Сезон 2 на шоуто трябваше да бъде съкратен до 8 епизода, след като първият сезон имаше 18. Това се дължи на спирането на производството поради пандемията Covid-19. Феновете бяха разочаровани, но поне знаем със сигурност, че сезон 3 ще дойде сега.

Очаквана дата на пускане заСезон 3

Към момента няма определена дата на пускане на сезон 3 за Любов, смърт и роботи. Знаем само, че ще излезе някъде през 2022 г. Сезони 1 и 2 бяха пуснати през пролетта, така че ако следват същия модел, сезон 3 на Любовта, смъртта и роботите също може да се очаква да излезе през март или април 2022 г. Направата на сериали с толкова високи нива на анимация обикновено отнема повече време от средното, но се надяваме скоро да можем да го видим.

Гениите зад кулисите

Love Death & Robots е създаден и продуциран от Дейвид Финчър, Тим Милър, Дженифър Милър и Джошуа Донен.

Продуцентските компании са Blur Studio и Netflix Studios, а шоуто се разпространява от Netflix Streaming Services.

Love Death & Robots, том 2 Трейлър

Прочетете също: Kong: Skull Island Spinoff Skull Island Netflix Anime Series в работа

Ще има ли сезон 4 на Любовната смърт и роботи?

Все още не знаем нищо за сезон 4. Сезон 3 все още не е пуснат, така че ще трябва да изчакаме, докато излезе следващата година. Ако сезон 4 ще се случи, ще научим повече за него едва след като излезе сезон 3.

Подновяването на предаванията зависи от гледаемостта и рейтингите, а Love Death & Robots има страхотна гледаемост и отзиви за предишните сезони, така че да се надяваме, че няма да е проблем.

Какво още знаем за сезон 3?

Нищо много не е разкрито по отношение на сюжета или концепцията на Love Death & Robots сезон 3. Шоуто преди това се занимаваше с доста дълбоки и философски, но противоречиви теми. Можем да очакваме повече от същото този път.

Темите, споменати в заглавието, съставляват повечето от сюжетните линии на шоуто, но всеки епизод все още се фокусира върху различни неща.

Това е много освежаваща промяна от обикновените, безопасни теми и сюжети на редовните телевизионни предавания.

Следете за още актуализации!