Лок и ключ, сезон 3 заключени и заредени! Сезон 2 започва през октомври

Изглежда, че Netflix ни е подготвил много през този призрачен сезон! Сред дългия списък с вълнуващи шоута за Хелоуин, които трябва да излязат през последното тримесечие на 2021 г., са Лок и ключ сезон 2. Премиера през октомври, излизането му е много очаквано от феновете на шоуто след излизането на сезон 1 през февруари 2020 г. Шоуто е базирано на американската поредица от комикси, написана от Джо Хил и илюстрирана от Габриел Родригес. Тези комикси бяха оживени на екрана от Карлтън Кюз, Мередит Аверил и Арън Ели Колейт. Феновете харесаха свръхестествения аспект на Лок и Ки и също така намериха сюжета за доста уникален и нов. Това е идеалната комбинация от фантастика на ужасите, свръхестествени събития, магически реализъм и всичко, което очаквате да имате в тийнейджърска драма! Вторият сезон тепърва ще се излъчи и феновете се надяват вече да получат Locke And Key Season 3.

КАКВО Е „ЗАКЛЮЧВАНЕ И КЛЮЧ“?

Лок и Кий следват семейство Лок, докато се местят в къща, пълна с ключове за огъване на реалността след убийството на баща им Рендъл Лок. Това, което се разгръща е шокиращо, особено за майка им Нина Лок, тъй като отначало отказва да повярва на децата си Тайлър Лок, Кинси Лок и Боде Лок... докато не се случи и на нея. Всички тези събития доведоха до вълнуваща кулминация и оставиха феновете с много въпроси.НЕКА СЕ ЗАСТРЕНЕМ С СЕМЕЙСТВОТО ЛОК

Семейството Лок се състои от покойния Рендъл Лок, изигран от Бил Хек, съпругата му Нина Лок, изиграна от Дарби Станчфийлд, децата Тайлър, Кинси и Боде Лок, изиграни съответно от Конър Джесъп, Емилия Джоунс и Джаксън Робърт Скот, и техният чичо Дънкан Лок, изигран от Арън Ашмор.

Други членове на актьорския състав включват Феликс Малард, Грифин Глук, Петрис Джоунс, Лейсла де Оливейра и др.

ТРЕЙЛЪР НА СЕЗОН 2 И ДАТА НА ПУСКАНЕ

Премиерата на сезон 2 от Locke and Key е насрочена за 22 октомври 2021 г. и ще има 10 епизода. Трейлърът обаче е излязъл и изглежда фантастично! Толкова добре, че шоуто вече е подновено за Locke And Key сезон 3. Разгледайте-

Ако приемем, че сезон 2 започне там, където е спрял сезон 1, повечето от главните членове на актьорския състав ще се завърнат. Арън Ашмор и Халеа Джоунс също бяха повишени като редовни за сезон 2.

Вярвате или не, децата на Лок ще трябва да се справят с неща, много по-тежки от смъртта на баща им (ако това изобщо е възможно) през сезон 2.

Също така се надяваме, че сезон 2 ще има малко повече за историята на произхода на ключовете.

Прочетете също: Потвърден ли е сезон 3 „Наказателят“? Ето какво каза Кевин Фейги

КЛЮЧ И КЛЮЧ СЕЗОН 3

През март 2020 г. Netflix обяви, че сериалът е подновен за втори сезон, чиято премиера е насрочена за 22 октомври 2021 г.През декември 2020 г., преди премиерата на втория сезон, сериалът беше подновен и за трети сезон. Netflix е добре и наистина ни разглези!

Въпреки това, Locke And Key Season 3 все още няма дата на стартиране. Очаква се да излезе след излизането на сезон 2, което ще бъде много много скоро.

Поради това колко по-рано беше подновен, към момента не знаем много за Locke AND Key Season 3. Скоро се очаква тийзър заедно с трейлъра, който ще излезе месец преди пускането на пазара.

Дойде дума, че актьорският състав и екипът са приключили снимките на Лок и Кий сезон 3, което е добра новина!