Лиза Мари Пресли се връща в дома на детството Грейсленд? – Doms2cents

Прехвърля ли се Лиза Мари Пресли обратно в жилището си от детството, Грейсланд? Слуховете започнаха да се разпространяват през последните 12 месеца, когато един таблоид предложи, че Пресли се готви да премине в Грейсланд.
Лиза Мари Пресли вероятно може да се промени в Graceland
Някой ден миналата година източници откриха, че Лиза Мари Пресли отново се премества в жилището си от детството в Грейсланд. Въпреки това певицата и авторка на песни загуби баща си и пожела да се свърже със спомените му отново в дома си. Това беше непреклонно време за Пресли.
Източник: Списъкът През 2016 г. тя все още остави съпруга си Майкъл Локууд и Църквата на сциентологията точно там, където й беше, предвид това детство. Освен това, фактори се изплъзнаха от ръката на Пресли, когато синът й Бенджамин отне ежедневието му през юли миналата година. Оттук нататък Пресли преживява трагично време, като се има предвид факта, че тогава. На фона на тази ситуация, ако има слухове за нейното преместване в Грейсланд, ние не се съмняваме в това.
Отново ли се връща в Грейсланд?
Някои близки приятели на Лиза Мари Пресли потвърдиха, че тя вероятно има безчувствени периоди. Не само емоционално, но певецът и автор на песни също толкова ефективно се сблъска с финансови затруднения. Освен това тя запазва 100 процента от собствеността си в Грейсланд.
Източник: Mix 96 Sacramento Отсега нататък тя може да погледне отново да се върне в резиденцията си от детството. Освен това, Пресли се нуждае от психологическа стабилност, за да може отново да наблюдава ежедневието си. Може да придобие сила и смелост в дома на баща си отново в Грейсланд. Но има една особена трудност. Имението в Тенеси в Грейсланд сега е музей. Така че тя ще затвори музея и ще реконструира дома си. Ще видим как ще стане.