Лиза Бонет заряза Джейсън Момоа заради СКАНДАЛ С ИЗНЕМАТЕЛСТВОТО на Амбър Хърд на сет за Аквамен

Джейсън Момоа и Лиза Бонет бяха една от най-обичаните двойки в Холивуд. Раздялата им дойде като шок за феновете. Сега всеки е готов да разбере причината за раздялата им. Нека да прочетем повече подробности в тази статия.

Според няколко медии, Амбър Хърд е основната причина за това разделение. Говори се, че Лиза Бонет е зарязала Джейсън Момоа, защото той й е изневерил. Актьорът изневери на съпругата си с Амбър Хърд. Джейсън Момоа работеше с Амбър Хърд във филма Аквамен и изгубеното кралство . Говореше се също, че Амбър Хърд флиртува с Джейсън на снимачната площадка. Двамата се сближаваха на снимачната площадка. Дуото споделя невероятна химия на екрана и изглежда, че техният екранен роман се превръща в реалност. Няма обаче потвърждение за този слух.Наскоро феновете също извикаха Амбър Хърд за разбиването на брака на Джейсън. Феновете смятат, че тя е основната причина за тази раздяла. Някои фенове твърдят, че тя повтаря модела. Преди това Амбър Хърд беше отговорна за разбиването Джони Деп връзката на Ванеса Паради. Деп се раздели с тогавашната си половинка Ванеса Паради след като започва работа с Амбър Хърд. Скоро след като се ожени за Амбър Хърд. Двойката имаше объркана раздяла и хаотичен развод. Сега феновете вярват, че Амбър Хърд прави същото с Джейсън Момоа. Е, не можем да кажем какво се готви между Джейсън и Амбър.

Откакто Джейсън и съпругата му обявиха, че всеки измисля своя собствена теория. по-рано, Емилия Кларк беше обвинен за това разделение. Говореше се, че Джейсън Момоа има връзка с Емилия. Двамата участваха заедно в сериала 'Игри на тронове'. Имаха кисела химия на екрана. Говореше се, че Момоа и Кларк се обичат доста и това може да е причината за развода на Джейсън Момоа. По-късно тази новина се оказа фалшива. Лиза Бонет и Емилия Кларк споделят приятелска връзка и Емилия по никакъв начин не е отговорна за раздялата на Джейсън и Лиза.

Джейсън Момоа и Лиза Бонет започнаха да се срещат през 2005 г. Двойката има две деца. Най-голямото им дете е родено през 2007 г. Лиза Бонет роди второто им дете през 2008 г. Лиза Бонет има дъщеря Зоуи Кравиц от бившия й съпруг, Лени Кравиц . Джейсън Момоа и Лиза Бонет се ожениха през 2017 г. Те обявиха раздялата си на 12 януари 2022 г. Те го публикуваха в Instagram. Дори след раздялата си те се грижат и уважават един друг. Споделиха още, че любовта помежду им ще бъде същата. Те също така разкриха, че се разделят, тъй като искат да си дадат пространство.

На работния фронт Джейсън Момоа ще бъде видян в Аквамен и изгубеното кралство. Филмът е продължение на Aquaman, издаден през 2018 г. Актьорският състав на филма включва Амбър Хърд, Патрик Уилсън , Долф Лундгрен, Яхя Абдул-Матин II, Темуера Морисън и Никол Кидман. Снимките на филма приключиха и той ще излезе на голям екран на 16 декември 2022 г.

ЕтикетиАмбър Хърд Аквамен и изгубеното кралство Емилия Кларк Джейсън Момоа Джони Деп Лени Кравиц Лиза Бонет Ванеса Паради Зоуи Кравиц