Лиза Бонет ревнува от Амбър Хърд и я иска да махне от Aquaman 2 и No Where Near Jason Momoa

е съпругата на звездата от „Аквамен“, Джейсън Момоа , неудобна от отношенията на съпруга си с Джони Деп 's Ex?

Още през 2018 г., Амбър Хърд и Джейсън Момоа бяха забелязани публично за популяризирането на техния блокбъстър филм „Аквамен“. По време на промоции се видя, че двамата са доста докачливи един с друг. Лиза Бонет изглежда неспокойно от отношенията на съпруга си с колегата му, която също е бивша съпруга на Джони Деп. Според новинарски репортаж от NW, съпругата на Джейсън Момоа е загрижена за това колко флиртуващи са нараснали контактите на Амбър Хърд и Джейсън Момоа. Страховете й изглежда произтичат от историята на актрисата да заплита мъжките изпълнители, с които си е сътрудничила. Най-пресният пример е „ Карибските пирати ” звездата Джони Деп, с когото си партнира в „Ромовият дневник”.Това обаче може да са само спекулации на медиите и обществеността, тъй като двете жени актриси преди са били забелязани да общуват публично, а Лиза Бонет никога не е изразявала възмущение към кинематографичната връзка на Амбър Хърд и Джейсън Момоа. Като се има предвид, че двамата вече си сътрудничат от няколко години. Всъщност никакви медийни глупости за Амбър Хърд и Джейсън Момоа няма да могат да развалят приятелството на двойката, което сега стана известно в Холивуд.

Връзката между Лиза Бонет и съпруга Джейсън Момоа

42-годишната екшън звезда може да е завладяла Холивуд с огромните си коремни мускули, големите си усмивки и безграничния си ентусиазъм, както и с аплодираните от критиката изпълнения във филми като Червения път, Сладко момиче, Виж и най-новия му филм, Дюна, но най-горд го прави дългогодишната му връзка с партньора. Момоа и Бонет се ожениха през октомври 2017 г. след век радостни срещи. Бракът им беше толкова строго секретна афера, че всъщност повечето фенове си представяха, че са се оженили през ноември 2007 г., десет години преди това. Подобно на останалите хора, Джейсън също гледа Лиза в шоуто на Cosby за първи път.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies)

Дуото си сътрудничи няколко пъти, след като стана двойка. Те участваха заедно във филма Път за Палома , който е режисиран и написан от самия Джейсън Момоа. Момоа се свързваше с австралийска актриса Симоне Джейд Макинън за седем години, преди да срещне Бонет. Те очевидно са планирали сватба на Хавай, когато „всичко бързо се промени“, може би защото Момоа и Бонет се срещнаха по това време.

Зад кулисите на Аквамен

Когато филмът Aquaman беше пуснат през 2018 г., феновете на франчайза на DC Comics бяха изложени на любовна приказка, различна от всяка друга. Филмът за супергероя следва Артър A.K.A. Аквамен, докато оглавява царството на Атлантида в битка срещу своя полубрат, крал Орм, който се опитва да обедини седемте подводни кралства и да унищожи планетата. След успешната продукция на Аквамен през 2017 г., Амбър и Джейсън положиха всички усилия, за да отбележат случая. Екипът организира празник за екранните любовни интереси. Амбър публикува снимки в своя Instagram от партито, включително едно от нея и Джейсън, които отварят бутилка вино, докато правят шантави пози. В коментара тя нарече Джейсън своя „Аква Хъби“ и разказа колко много й харесва да работи с него през последните седем месеца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Амбър Хърд (@amberheard)

Въпреки критиките, насочени към Амбър и съобщенията, че тя няма да повтори ролята си на Мера в Аквамен 2, актрисата се изказа. На 11 юни Амбър качи промоционална снимка на себе си и Джейсън с надпис: „Вълнувам се да се върна към този #aquaman2. Режисьорът Джеймс Уан също потвърди завръщането на Амбър, заявявайки, че тя ще се появи в предстоящото продължение на Аквамен и Изгубеното кралство.