Лиза Бонет иска да си отмъсти на Амбър Хърд за това, че е откраднал Джейсън Момоа от нея

Въведение

Съпругата на Джейсън Момоа , Лиза Бонет иска да си отмъсти Амбър Хърд тъй като смята, че се опитва да отнеме съпруга си от нея. Тя иска Амбър Хърд да стои далеч от съпруга си Джейсън Момоа. Както всички знаем, Лиза Бонет никога не е проявявала злоба или никога не е говорила срещу съпругата на Джони Деп пред медиите или във всякакъв вид публично интервю. Тя е широко известна пред феновете и целия свят с това, че поддържа стандартите си. Тя е единствената любима на Джейсън Момоа. На всичкото отгоре Джейсън Момоа също изрази своята благодарност в различни публични интервюта към съпругата си, заявявайки, че е твърде късметлия, за да знае, че има някой до себе си, който познава истинския него и винаги показва подкрепа, когато има нужда от нея. Изминаха 14 години от брака им и в момента те са щастливо женени.

Каква е реакцията на Лиза Бонет относно слуховете относно Джейсън и Амбър?

Но след като се разпространи слуховете относно връзката между Амбър Хърд и Джейсън Момоа, по някакъв начин това се отразява на връзката между Джейсън и Лиза . Слуховете твърдят, че Амбър Хърд е близка с Джейсън Момоа. В резултат на това съпругата му Лиза Бонет спря да се появява в снимачната площадка на предстоящото продължение на Аквамен. От друга страна, вътрешен източник разкри, че Лиза Бонет е помолила Джейсън Момоа да направи известно разстояние с Амбър Хърд. Въпреки че се нуждае от тясна химия между двете главни роли на един филм, за да го направи успешен на големите екрани, вътрешен човек каза, че Лиза смята, че Амбър чул излиза извън нейния обсег и се намесва в Джейсън Момоа, за да бъде близо с него. Членовете на екипа на Аквамен 2 твърди също, че са потвърдили новината.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Амбър Хърд (@amberheard)

Тя наистина прекрачва границите си и удря Джейсън, опитвайки късмета си да бъде близо до него, разкри член на екипа на Аквамен 2. Но ако вземем предвид факта, че тя ще бъде там на снимачната площадка на филма до продукцията на филмът е завършен или докато тя не бъде уволнена, Джейсън Момоа няма спасение. Така че, естествено, студиото или иска да уволни Амбър, или иска да завърши това, което е останало от филма.

Както видяхме, Лиза Бонет беше там, когато беше премиерата на първата част на Аквамен. Тя също беше там със съпруга си и Амбър Хърд, когато промотираха филма. но както съобщават членовете на екипа на Aquaman 2, Лиза не присъства толкова много на снимките. Феновете смятат, че това е може би, защото е разбрала какъв тип жена е Амбър Хърд.

Какво е състоянието на филма?

Снимките на филма са почти завършени. С работата по постпродукцията в ход, студиото разкри датата на излизане на Aquaman 2 на големи екрани. Да… филмът е планиран да излезе на 16тидекември тази година. Но тъй като ситуацията с пандемията се влошава, датата на пускане може да бъде отложена за несигурен период. В този случай студиото може да ни предостави по-късна дата или винаги могат да пуснат филма на онлайн стрийминг платформи.

ЕтикетиАмбър Хърд Аквамен 2 Джейсън Момоа Джони Деп Лиза Бонет