Лиза Бонет иска Амбър Хърд да бъде уволнена от Аквамен 2, след като я видя да флиртува с Джейсън Момоа

Каква е връзката между Джейсън и Лиза?

Джейсън Момоа е известен актьор от Холивуд поради добрата си физика и добра актьорска игра във филми като Виж , Дюна , Червеният път , и Сладкото момиче . Но това, което изпъква най-много в неговия характер, е връзката му със съпругата му Лиза Бонет което е продължило през цялото това време. След хиляда пъти щастливи срещи Джейсън и Лиза се ожениха през октомври 2017 г. Двойката запази връзката си толкова в тайна, че някои фенове дори повярваха, че двете звезди са женени, десет години по-рано, тоест през октомври 2017 г. Джейсън, като всички останали видяха Лиза първи в шоуто на Косби.

След сватбата двойката участва заедно в други предавания. Те участват във филма на Джейсън Момоа Road to Paloma. Преди да се ожени за Лиза Бонет, Джейсън Момоа имаше седемгодишна връзка със Симоне Джейд Макинън, австралийска героиня. Те бяха планирали хавайска сватба, когато всичко се промени бързо, вероятно откакто Момоа и Бонет се срещнаха тогава.Дали Лиза срещу Джейсън и Амбър работят заедно?

Докато са в промоцията на техния хитов филм „ Аквамен “, Джейсън Момоа и Амбър Хърд се приближи. По време на кампаниите си двамата изглеждаха много симпатични. Лиза Бонет изглежда неудобна от близостта на съпруга си с героинята от неговия филм, която е Джони Деп бивша съпруга. Както ни казват докладите, нарастващото приятелство на Джейсън Момоа с Амбър Хърд накара съпругата му да се тревожи за него. Най-лошото разногласие на Лиза Бонет се дължеше на миналото на Амбър Хърд и нейните мъже партньори. Забележителен пример е Джони Деп, колега във филма „ Дневникът на рома “.

Въпреки това, като се има предвид, че двете женски звезди са били виждани да чатят публично, а Лиза Бонет никога не е показвала обидно поведение към измислената любов на Амбър Хърд и Джейсън Момоа, това може да е новина и спекулации от зрителите. Преди това двамата актьори се снимаха заедно в няколко филма. За тази връзка обаче няма фалшиви истории, които да могат да разрушат добрите отношения на Лиза Бонет и Джейсън Момоа.

Какво се случи във филма Аквамен?

Феновете на поредицата DC Comics получиха любовна история, различна от всяка друга по време на стартирането на филма Aquaman през 2018 г. Героичният филм с участието на Артър, известен още като Аквамен, докато инструктира кралството на Атлантида в борбата с брат си, крал Орм, който се стреми да обедини седемте подводни кралства, за да унищожи повърхността. Преди успеха на този хитов филм, всички актьори и екипаж отидоха на голямо парти с Джейсън Момоа и Амбър Хърд.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Амбър Хърд (@amberheard)

Амбър сподели снимки от събитието в Instagram и дори един от нея и Джейсън отвориха винарска изба, докато слагаха някои забавни неща. В съобщението той нарече Джейсън своя „Аква Хъби“ и изрази благодарността си за предишните седем месеца работа с него. Имаше и някои източници, че той беше изправен пред много критики преди снимките Аквамен 2 . По-рано не беше потвърдено дали той ще влезе в ролята си на Мера или не. Но накрая, след дълго чакане, той разкри чрез публикация в Instagram, че ще бъде неразделна част от предстоящия Aquaman and the Lost Kingdom.