Лий Тае Сеунг и Хван Донг Джун от Ghost9 напускат групата, но защо? Прочети

Ghost9, южнокорейска момчешка група, създадена от Maroo Entertainment през 2020 г., трябва да се сбогува с двама от членовете си, Лий Тае Сеунг и Хуанг Донг Джун. Тази група дебютира на 23 септември 3020 г. с EP предварителен епизод 1: През с водещ сингъл “ Помислете за Зората.'

И двамата членове бяха част от телевизионните риалити предавания „Mix Nine“ и „Produce X 101“. След това те получиха възможност да се рекламират чрез Maroo Entertainment.

Според Korean Standard Time на 5 септември агенцията на групата Maroo Entertainment отправиха в официалните си социални медии, за да публикуват публично изявление, че двете момчета са се разделили с бандата.От агенцията казаха, че има достатъчно опити и доста време, отделено на двете момчета. Те също така обсъждаха кариерата на двамата членове. Те обаче уважават мнението им и им пожелават успех в кариерата и живота им занапред. Докато групата ще работи с останалите членове, компанията също така помоли публиката да продължи да гарантира любовта си към тях. Ghost9 в момента работят върху новия си албум засега и ще предоставят неизменно внимание на феновете, казва агенцията.

K-поп стана свидетел на няколко възходи и падения през 2020 и 2021 г. Тази новина обаче остави феновете на парчета.

Двамата членове също се обърнаха към своите Twitter, за да обявят раздялата си с Ghosties скоро след обявяването на Maroo Entertainment. Лий Тае Сеунг благодари на фена си за цялата любов, която е получил през времето, през което е бил част от групата. Той също така заяви, че причината за отделянето му от групата е емоционален момент за него, но за да планира бъдещето си и да се организира с мислите си, му трябва малко време.

Хуанг Донг Джун също така благодари на феновете си за любовта, която получава откакто е част от Ghost9. Той също така иска известно време, за да планира бъдещето си и да стигне до някои добри заключения, преди да вземе важно решение. Въпреки това той помоли феновете си да продължат да обичат Ghosties и да продължат да ги подкрепят.

Изглежда нещата не вървят добре между продуцентската компания и двамата членове. Както агенцията каза в съобщението си, те се опитват да убедят двамата членове, но по-късно реши да им даде пространството, което им липсва.

Лий Тае Сеунг също каза в писмото си, че не чувства, че прави всичко възможно за групата. Той също така написа, че в главата му има много несигурност за бъдещето, тъй като скоро ще навлезе в двадесетте си години, а Ghosties получаваше лоша страна от него, с която не искаше да продължава и така стигна до заключението, че прекратява дейността си с агенцията и групата.

Хуанг Донг Джун също цени всичко, което е научил като част от Ghosties и сега иска да забави темпото за известно време.

Да се ​​надяваме, че ще успеем да видим отново Лий ТаеСон и Хуанг Донг Джун много скоро, когато са в по-добро пространство, като успешни артисти по своя начин. Дотогава, нека да подкрепяме GHOST9 и тяхното предстоящо завръщане!