Лиъм Хемсуърт все още НЕ СВЪРШИ, след като Майли Сайръс го заряза и се разведе и ето защо

Лиам Хемсуърт и Майли Сайръс са причината, когато през и след 2010 г. хората ги заобичаха от сериалите им и за първи път заобичаха двамата по телевизията и след това най-много бяха виждани заедно.

Двамата се запознаха в шоу и сами започнаха да се мотаят помежду си и в много интервюта Майли Сайръс казваше, че той е най-добрият приятел.

И двамата се връщат към времето, когато официално започнаха да се виждат и бяха щастливи, но първоначално се разделиха през 2016 г. и оттам нещата започнаха да се влошават за тях, но Лиъм официално се върна при нея през декември 2017 г. и оттогава бяха заедно и тогава решиха да се оженят.Тя също така каза, че винаги ще има част от нея, която ще обича Лиъм Хемсуърт и няма начин на земята тя да не го обича.

Сега има слух, че Лиъм Хемсуърт се държи така, сякаш е добре и всичко върви добре, но фактът, че той е напълно счупен и все още се опитва да закърпи нещата по всякакъв възможен начин за него с Майли Сайръс.

Фактът, че са имали предвид да бъдат заедно, а в миналото също са правили неща като тези, при които са скъсали и са тръгнали по различни начини и в крайна сметка са се озовали заедно.

Що се отнася до Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс, Хемсуърт е такъв и нищо чудно, че връзката им стана такава, сега може би това е един от неговите трикове в дългосрочен план, но нищо не може да се каже честно за тях двамата.

Лиъм каза в интервю, че все още чувства, че нищо не е свършило, просто фактът, че различията дойдоха и те трябваше да бъдат такива.

Това е нашата присъда, но ще ви държим в течение за останалото, в случай че чуем нещо.