Летития Райт в животозастрашаваща ситуация след СЕРИОЗНА ТРАВЯ, докато снима Черна пантера 2

Въведение

актриса Летития Райт получил нараняване на главата на място на Черната пантера: Ваканда завинаги , втората част от франчайза Черната пантера на Marvel Cinematic Universe. В момента звездата се лекува за състоянието си. Няма съмнение, че първоначално нараняването изглеждаше леко, но с течение на времето нараняването стана тежко. Инцидентът е станал в Бостън по време на снимките на Черната пантера. За катастрофата е виновна каскадьорска апаратура. Това беше устройство от тип шайба, което беше използвано за изобразяване на актьори, които искат да летят или да се реят, или каквото и да е действие, което би изглеждало опасно, когато постпродукцията беше завършена.

Докато разговаряше с члена на екипа на Black Panther 2, той разкри, че актрисата е претърпяла лека контузия по време на снимките за филма. След като получи тази травма, тя беше откарана в близката болница за лечение. Тъй като нараняванията й бяха сериозни, тя няма да може да се върне толкова бързо, колкото се надявахме. В резултат на това, въпреки факта, че първоначално беше казано, че стрелбата няма да бъде възпрепятствана,Черната пантера 2 вече е отложено за 2022 г. Сега обаче беше разкрито, че Летиция сега се лекува за нараняване на главата и рамото.Препятствия в Black Panther Wakanda Forever Production

Снимките на Черната пантера вече бяха затруднени поради внезапната смърт на звездата, Чадуик Боузман . Въпреки това, Райън Куглер , режисьорът и неговият екип на студио Marvel работят усилено, за да доставят филма, от който той би могъл да бъде толкова доволен. Казват, че това е жест на признателност към заминалата икона. След изтичането на срока на Чадуик Боузман се предполагаше, че филмът Черна пантера 2 вече ще се върти около героя на Шури, който ще бъде изигран от Летития Райт. Но сега поради този неприятен инцидент с Летития Райт, датата на пускане на филма ще бъде изместена допълнително от Дисни.

Предвидената дата за пускане на пазара е отложена от 8 юли до 11 ноември 2022 г. Независимо от това какво се случва с филма, всички желаем на актрисата от Черната пантера бързо и пълно излекуване.

Снимките на Black Panther 2 се забавят

Тъй като нараняванията, получени от Летиция, се оказаха тежки, отколкото се смяташе първоначално, снимките на Черната пантера ще бъдат отложени до следващата година, тоест 2022 г. Това съобщиха от Кевин Фейги и Луис Д’Еспозито , които са изпълнителни директори на Marvel Productions. Първо се смяташе, че Райт е претърпяла само „минимални рани“, докато изпълнява действие, и тя се оправя от септември. Според The ​​Celebrity Report, Райт все още не е ваксинирана, което може да затрудни влизането й в САЩ от Обединеното кралство, тъй като всички неграждани трябва да покажат доказателства за имунизация.

Райън Куглер ще режисира филма и се смята, че продължението следва подобен модел на предишния филм за Черната пантера. Надяваме се, че целият екип на Black Panther ще се изправи срещу всички трудности в начина си на стрелба, ефективно. Пожелаваме и бързо възстановяване на Летиция Райт. Дано актрисата се оправи скоро.