Летисия Райт претърпя животозастрашаваща нараняване на главата по време на снимките на Черната пантера 2

Въведение

По време на снимките на втората част на филма от 2018 г. на Marvel Cinematic Universe, Черна пантера: Ваканда завинаги беше в ход, актриса Летития Райт е получил травма на главата на снимачната площадка. В момента актрисата се възстановява от контузията. Въпреки че нараняването изглеждаше леко на пръв поглед, впоследствие се разкри като нещо по-тежко. Седалището за снимките на филма е в Атланта, но всичко се случи в Бостън, докато текат снимките. Инцидентът е причинен от каскадьор. Това всъщност беше инструмент от тип шайба, който се използва за показване на актьори, изглеждащи като летящи или плаващи, или каквато и да е каскада, която ще изглежда рискована след редакцията след продукцията.

Когато се свързаха с представител от вътрешността на Marvel, той заяви, че актрисата е получила леки наранявания през този ден, докато продължават снимките за каскада за филма Black Panther 2. В момента тя се лекува в местна болница и се очаква да се възстанови скоро.

Тъй като контузията се оказа тежка, тя няма да се върне скоро, както всички очаквахме предварително. В резултат на това, въпреки че първоначално беше обявено, че планираните снимки няма да бъдат възпрепятствани, сега снимките за Черната пантера 2 бяха отложени до 2022 г. Актрисата сега се лекува от нараняване на главата и фрактура на рамото заедно с други леки наранявания. Завръщането на актрисата беше много очаквано. Филмът вече страдаше от неуспех като главен герой Чадуик Боузман почина трагично не толкова отдавна. Все пак след това, Райън Куглер , режисьорът и неговият екип в студиото на Marvel се опитват да продължат напред, за да направят филма, с който би се гордял толкова много. Казват, че това би било в знак на благодарност към покойната легенда.

Преди няколко дни главният изпълнителен директор на Marvel Studio Кевин Фейги , Нейт Мур и Луис Д’Еспозито се обърнаха към трудолюбивия актьорски състав и екипите на следващия филм с бележка за прекъсване. В бележката се споменава „само толкова можем да направим без Шури!“ което всъщност се отнася до персонажа, повторен от Летития Райт. След преждевременната смърт на легендарния актьор Чадуик Боузман, който се повтаряше в ролята на T'Challa, известен още като Черната пантера, слуховете твърдят, че персонажът Шури, повторен от Райт, ще вземе по-активна и водеща роля в предстоящия филм Black Panther 2 и следващата бележка са само потвърждение на този факт. Освен всичко това, поради отсъствието на Летития Райт и прекъсването на продуцентските работи, новините казват, че датата на пускане на Black Panther 2 ще бъде избутана допълнително от Disney. И очакваната дата на пускане ще бъде изместена от 8тиЮли до 11тиноември 2022 г.

Независимо какво ще се случи с филма, всички фенове се молим за бързото и стабилно възстановяване на принцесата на Ваканда. Така че стискайте палци, нямаме търпение да видим какво ще донесе новият филм със себе си.