Летиция Райт НЕУВАЖАВА наследството на Черната пантера на Чадуик Боузман, казвайки „ТЯ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ПО-ДОБРЕ“

Летития Райт е британска актриса, известна с ролята си на Шури в принцесата на Уаканда във филма Черна пантера . Тя изигра ролята на сестрата на крал Т’Чала. Тя повтори ролята си на Шури в Отмъстителите: Война за безкрайност и Отмъстителите: Край на играта .Летиция ще играе ролята на Шури Черната пантера 2 . Очаква се филмът да излезе през ноември тази година. Снимките на филма обаче спряха. Основната причина, която се казва, е нежеланието на Райт да се ваксинира срещу COVID-19.

Миналата година през август беше съобщено, че Летиция се нарани по време на снимките на Черната пантера: Ваканда завинаги . Съобщава се, че актрисата се възстановява във Великобритания и може да се върне на снимачната площадка след няколко месеца. Говорителят й сподели също, че става дума за лека контузия и няма от какво да се притеснявате.

28-годишната актриса туитира мнението си за ваксинацията. Тя заяви, че ваксинацията трябва да бъде личен избор, а не нещо задължително. Тя не спря до тук и продължи да поставя под въпрос автентичността на ваксините срещу COVID-19. Според насоките за COVID-19 сертификатът за ваксинация е задължителен за международни пътувания. Актрисата от друга страна все още не е ваксинирана. Това е възможна причина за забавянето на снимките на продължението на Черната пантера.

Чадуик Боузман , който почина миналата година през август заради рак на дебелото черво, засне определени сцени от филма. Актьорът се бореше с фаталната болест по време на снимките. Той даде всичко от себе си за заснемането на сцените. Сега феновете са разстроени от постоянното забавяне на снимките. Феновете се притесняват, тъй като усилията на Чадуик ще бъдат напразни, тъй като Летиция все още не е на разположение за по-нататъшни снимки.

Райт и Боузман изиграха ролята на братя и сестри в Черната пантера. И в реалния живот тя смяташе Боузман за свой брат. Но тя туитира възгледите си след смъртта на Чадуик. Тя сподели мнението си, че това е само един човек и не е нещо притеснително. По-късно тя заяви, че твърдението й е неразбрано. Тя никога не е искала да не уважава Чадуик.

Феновете на Черната пантера са разстроени от забележките на актрисата. Сега искат Летиция да бъде заменена от филма. Предлагат и възможни замени. Вместо това искат Хали Бейли, Скай Джаксън или Кеке Палмър да играят ролята на Шури в продължението.

Черната пантера излезе през 2018 г. Филмът беше част от кинематографичната вселена на Marvel. В главния актьорски състав на филма участва Чадуик Боузман, Майкъл Б. Джордан , Лупита Нионго , и Обади се на Гурира и Летития Райт. Продължението му ще излезе по кината на 11 ноември 2022 г. като част от четвъртата фаза на кинематографичната вселена на Marvel. Актьорският състав на Черната пантера се завърна и за продължението. Въпреки това, ролята на T’Challa беше решено да не се преработва.

Според проучване Black Panther: Wakanda Forever е най-очакваният филм на годината. Феновете са развълнувани от филма. Но би било интересно да се види дали Летиция ще бъде част от филма или друга актриса ще влезе в нейните обувки.