Леонардо Ди Каприо заряза ли е НОВОТО СИ гадже заради някой ОЩЕ ПО-МЛАД?

Леонардо Дикаприо излиза с много красиви актриси и модели. В момента той се среща с актриса Камила Мороне . Тя е модел и актриса. Нека разберем повече подробности за връзката на Леонардо и Камила.Леонардо и Камила се срещнаха на филмовия фестивал в Кан през 2017 г. Тогава Камила Мороне беше само на 19 години. След събитието двамата бяха щракани по-често. Папараците заснеха двамата в магазина на Barney’s през декември 2017 г. Може да се предположи, че двамата започнаха да излизат оттогава.

През 2019 г. Леонардо беше видян да прави снимки на приятелката си, за която се говори. Мнозина го коментираха и маркираха като гадже в Instagram. Камила обаче отвърна и каза, че е страхотен актьор и не бива да го маркират с подобни имена. През 2020 г. Камила и Леонардо се появиха публично на Оскарите. Те също бяха заснети заедно в Coachella.Камила Мороне в момента е на 24 години. Тя за първи път мина по пистата за Moschino. Работила е и с Victoria’s Secret и Coach. Майка й е актриса, а баща й е работил като модел. Но тя разкри в интервю, че никога не е искала да бъде част от Холивуд. Тя сподели, че винаги е виждала родителите си да се борят за пари. Те винаги са искали да бъдат финансово независими, но е трябвало да чакат заплати от хората. Тя разкри, че иска да води прост начин на живот и също така иска да продължи обучението си в колежа.

Камила спечели и наградата за изгряваща звезда на Международния филмов фестивал в Сан Диего. Тя също е част от Дейзи Джоунс и Шест. Филмът е продуциран от Рийз Уидърспун и е базиран на романа. Камила и Леонардо имат 23-годишна разлика във възрастта. Много хора коментират лудата си разлика във възрастта. Но Камила не е много загрижена за това. Тя смята, че е добре да излизаш с човека, с когото искаш да излезеш.

На работния фронт, новият филм на Леонардо ди Каприо Не гледайте нагоре се представя добре в Netflix. Във филма участва Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс , Мерил Стрийп , Джона Хил , Тимоти Шаламе , и още много звезди. Е, нека се надяваме, че двойката се засили и ще изведе връзката си на следващо ниво.