Легендите на утрешния ден на DC, сезон 7, епизод 2, се излъчва на тази дата по CW

Въведение

Първият епизод от текущия сезон току-що приключи и феновете сега чакат излъчването на DC's Legends of Tomorrow, сезон 7, епизод 2. Не е нещо ненормално, но след като предприеха колко действия и вълнение изпитаха феновете в предишния епизод на този сезон под внимание. Този конкретен телевизионен сериал за супергерой придоби доста популярност сред всички фенове на DC от цял ​​​​свят. Но да ви кажа факта, сериалът не се открояваше много, когато беше излъчен за първи път през 2016 г. Освен това критиците и зрителите не казаха много положителни мнения в подкрепа на този шедьовър и беше оценен и критикуван доста негативно около фендома на DC. Но имаше и някои положителни коментари.

Сега... настъпи повратният момент за Легендите на утрешния ден на DC , след което започна да достига по-високо ниво, в аспекти на положителни мнения и отзиви беше вторият сезон. Популярността нараства експоненциално с напредването на историята чрез добавяне на някои нови фигури и разработването на сюжета, както и развитието на героите се подобрява. Да не говорим за дългогодишните наблюдатели, създателите добавиха и много екшън поредици. Всички гореспоменати факти позволиха да се съживи шоуто от ръба на отмяната и продуцентите успяха да пуснат още 4 сезона! Сега, тъй като първият епизод от този текущ сезон току-що е излъчен, нека да разгледаме DC’s Legends of Tomorrow, сезон 7, епизод 2.Очакван сюжет за DC’s Legends Of Tomorrow, сезон 7, епизод 2

DC’s Legends of Tomorrow, сезон 7, епизод 2, е планиран да излезе на 20тиОктомври тази година в 20:00 EST по CW Network. Предишният епизод завърши с голям клифхендър и кара зрителите да си гризат ноктите до 2ndепизод е пуснат. Сезон 7, епизод 2, е озаглавен „Необходимостта от скорост“. Този предстоящ епизод е абсолютно задължителен за гледане за тези, които искат да знаят какво се е случило със Сара, Ава и техните спътници, след като са стигнали до Ню Йорк и са открили решение, което да направи възможен скок във времето в миналото. Освен това Астра и Спунър ще изпитат малко шок, след като видят възкресението на Гидиън. Независимо от това, те ще открият отново пътя към скок във времето от 1925 г. Междувременно можем също да станем свидетели на Ава и нейните спътници, които се замесват в някои лоши действия по пътя си към Ню Йорк. Така че останете привлечени за сезон 7, епизод 2.

Прочетете също:Supergirl сезон 6 епизод 17 Ефирна дата и спойлери; Промоцията стартира

Кога и къде да гледате?

Така че, в случай че се чудите откъде да започнете да гледате сериала или просто да гледате DC's Legends of Tomorrow, сезон 7, епизод 2, свежите епизоди на DC's Legends of Tomorrow се пускат на седмична база, всяка сряда по CW TV Network в 20:00 часа EST Ако сте потребител на кабелна телевизия, можете да го гледате директно от CW канала, в противен случай можете да го гледате и от официалния уебсайт или приложението на CW. И ако имате абонамент за платформи за видео по заявка като Amazon Prime Video или YouTube TV, можете да наемете или купите цялата серия навсякъде и по всяко време.

Официална промоция