Last Of Us PS5 Remake ПОТВЪРДЕНО с TLOU 2 Director’s Cut и мултиплейър режим

Последния от нас е една от най-добрите игри със своя невероятен сюжет и невероятна екшън трилър приключенска игра. Докато сюжетната линия се фокусира върху Джоел, сив оцелял в опасен постпандемичен свят, който бавно е загубил чувството си за морал след загубата на дъщеря си, и Ели, младо момиче, което се бори да намери истинска човешка връзка, са принудени заедно и трябва да пътуват из САЩ в търсене на слаба надежда за бъдещето на човечеството. А сега идва скоро Last Of Us PS5 Remake.

Играта беше пусната през 2013 г. и оттогава всеки, който обича конзолни игри, е играл поне веднъж. Въпреки че TLOU 2 е втората част от франчайза и също е пуснат за Ps5 и също е обичан от феновете, но въпреки че е страхотен, някои смятат, че е просто опит да извлечете повече сок от първата част.The Last of Us PS5 римейк

Според известен вътрешен човек от индустрията, Том Хендерсън, играта The Last of Us PS5 Remake се приближава към края на процеса на разработка и може да бъде пусната през втората част на 2022 г.

Въпреки че много хора също споделиха, че римейкът вече е направен и сега е само в завършващите си етапи. Въпреки че е импортирана част от играта, за да я тествате, за да няма проблеми, когато бъде пусната за конзолата.

Въпреки че има няколко неща, все още има бот, който официално е казал, че Sony не е направила никакъв официален коментар, че Last of Remake идва или не. докато има няколко проекта под Naughty Dog, можем да очакваме, че един от проектите е The Last of us PS5 римейк.

Още една причина да вярваме в това е този туит.

Прочетете също: One Piece, глава 1038, дата на издаване, необработени сканирания и спойлери

The Last of Us 2 Multiplayer и The Last of Us 2 Directors Cut

Докато TLOU 2 мултиплейър и директори вече ще са там, но няма гаранция кога ще излезе и кога може да се очаква. докато Студиото е заето с други проекти, така че те могат да дадат известна представа за това скоро, кога ще дойде или не.

Над какво работи Студиото в момента?

Е, Изглежда, че в момента The Naughty Dog работи върху игра Battle Royale, която също трябва да прокара поредицата от същото, така че да може да има повече зрители. Последните тенденции са, че сериите и игрите се развиват едновременно.