Кристина Милан приветства третото дете, красиво момченце

Третото бебе на Кристина Милиян се появи!

Изпълнителката, която ни подари хита „Dip It Low“, 39, и нейният красавец Мат Покора поканиха дете на име Кена, заяви тя в Instagram в събота. Малкото дете е второто дете на Милиан с Покора, с когото тя споделя и дете Исая, на 14 месеца. Освен това звездата е майка на 11-годишното момиченце Вайълет Медисън, което дава на бившия The Dream.

„Кена, добре дошла в света, хлапе! Господи, в какво начинание сме се захванали от деня, в който са го помислили! Изказвам искрена благодарност на Бог, че ме благослови с изключително мощната си енергия (чудя се откъде я черпи?) и сега да се запозная с нашето силно младо хлапе?! Благодарен. Поддържа се. Към момента това е социален повод за 5 деца!“ Милиан сподели наблизо снимка на новороденото си дете след обмисляне на потомство.



„Много съм ти благодарен, моята @mattpokora, че беше най-добрият съучастник/баща/най-близкият спътник, който една дама може да иска. Ти си владетел в моите очи“, продължи Милиан, която също сподели очарователна снимка на малките крака на Кена в своята история в Instagram.

„Добре дошъл моето дете… Нашата малка Кена напредва възхитително, а майка му от време на време беше зашеметяваща. Всички са във форма като цигулка“, участва Покора на френски на страницата си в Instagram. Новият баща също публикува силно контрастираща снимка, на която държи малкото си дете.

Милиан разкри новината за бременността си през декември в Instagram близо до куп снимки, които парадираха с удара на детето й. В основната нощна снимка, направена на морския бряг, Покора се навежда, за да целуне средната си част.

„Ти и аз + 3 🌏 #morelove“, написа Милиан в надписа в този момент, докато Покора добави в собствения си акаунт в Instagram: „Исая засега е отбранителен по-голям брат“ на френски.

Милиан и Покора поканиха бебето Исая, първото им дете, през януари 2020 г. Аниматорът разказа пред ХОРАТА миналия май за тогавашното си дете и как протича самообучение по време на пандемия. Тя поясни, че е благодарна, че има възможността да инвестира качествена енергия със семейството си.

„Наистина се радвам. Имам наистина весело бебе“, каза в този момент Милян. „Наистина, с толкова много неща, които се случват, беше изненадващо положително развитие да имаме възможност да се опознаем и да не бъдем принудени да се връщаме директно към работа. Беше ми приятно просто да съм вкъщи, да бъда с моето момиче и да имам това преживяване.'

„В идеалния случай това е нещо, което се случва веднъж в синя луна, [а не] нещо, което ще се случва често“, добави тя за пандемията. „Както и да е, независимо от това, аз съм обнадежден човек – гледам на позитивността във всичко това.“

Проправяйки пътя към появата на третото си бебе, Милиан съобщи за бременността си в Instagram, парадирайки с почукването на развиващото се дете и споделяйки вълнението си от срещата с новото попълнение. „Служенето на майчинство, но го прави стил“, написа тя един пост, в който демонстрира пуловер, включително друг трансфер, „Pretty Little Mama“.

Възхвалявайки рождения ден на малкото момиче Вайълет през февруари, Милиан сподели поредица от сладки записи и снимки, подчертаващи нейното първородно дете, като написа: „Ти си най-доброто малко момиче и по-голям брат, за които можех да се обърна към Бог. Няма мен без теб V! Добре дошли в обратната страна на десетилетието...! Вашата обич прави живота такъв, какъвто го познаваме! Продължавай да блестиш с обожанието ми! Завинаги твоята майка!”