Крис Прат се завръща официално като любимец на феновете Емет за The Lego Movie 3

Лего филмовият франчайз

Предстоящият Lego Movie 3 не е първият кросоувър филм във франчайза на Lego. Това е анимационен комедиен филм под продукцията на Warner Animation Group, а също и продължението на издадения по-рано Лего филмът 2: Втората част . Предстоящият филм се върти около историята за това как Емет и Луси се обединяват заедно, придружени от Силните момичета, за да спрат Lego DC Villians, които се стремят да разбият жителите на Gotham City, Ninjago City и Syspocalypstar. Двамата водещи Емет и Луси също планират да създадат семейство, когато този проблем изскочи.

Крис Прат и Емет

Крис Прат е потвърдено да озвучава главния герой на Емет Бриковски. Крис, който е известен с ролята си на Анди Дуайър в Паркове и места за отдих, ще бъде видян да изразява Емет, който е главният строител в Syspocalypstar. Той също така беше част от франчайза по-рано за гласа зад кадър на същия герой и сега се повтаря за още един път в предстоящия кросоувър филм.ТРЕЙЛЪР И ПУСКАНЕ

Филмът е готов за излъчване през 2024 г. на 9 февруари в 2D, 3D, RealD. Imax 3D, Dolby Cinema, Imax и 4DX. Режисурата на предстоящите филми е дадена от Крис Маккей.

Трейлърът на филма не е пуснат към момента и може да се очаква до края на 2023 г., придружен от официалното излизане по кината през февруари 2024 г.