Крис Прат и Арнолд Шварценегер се приближават след обявяването на бебе номер 2 с Катрин Шварценегер

Крис Прат е известен с няколко от ролите си в Холивуд през годините, като най-известната му е ролята му в Пазителите на галактиката (той играе ролята на Звезден лорд ). Прат също е добре признат като филантроп, особено по време на брака си с Анна Фарис . Въпреки развода им се говори, че двамата са в добри отношения.

Прат се жени за това, което е известно като „политически кралски особи“, когато е добре дошъл в семейството на Шварценегер, тъй като те имат отношения с Кенедис . Връзката му с Катрин Шварценегер , дъщеря на Арнолд Шварценегер , беше романтика, която се поддържаше надолу. Те започнаха да се срещат в средата на 2018 г. и се ожениха година по-късно през юни 2019 г.Когато Прат беше интервюиран за това какво е да имаш Арнолд за тъст, той споменава, че е поразен и невероятно благодарен, че е бил посрещнат от него толкова добре. Изглежда, че имат забавна, безгрижна връзка и също се шегуват доста малко. В интервю с Джими Кимел още през октомври 2019 г., след опасните пожари в Калифорния, Шварценегер разказва за новия си зет Крис Прат. Той го нарече „невероятно мил човек“. След това той се пошегува с факта, че има чувството, че дъщеря му му дава някаква конкуренция. Той казва това, защото се предполага, че Крис Прат е по-висок от него и е правил по-големи филми, които са били блокбъстъри в сравнение с времето на Шварценегер в Холивуд.

Първият път, когато двамата се срещнаха, Прат се говореше, че предлага да „посетят фитнес залата“ заедно на бъдещия си свекър. И оттогава те се свързаха с общата си любов към фитнеса.

Двойката Прат и Шварценегер посрещнаха първото си дете през август 2020 г. и я кръстиха Лайла. Арнолд не се срамуваше да разказва за първото си внуче и сподели няколко случая с дъщеря си и новото бебе. В друго интервю с Джими Кимел той говори за това как се чувства стар сега, след като има внуче. Той също така говори за дъщеря му, че е добра майка, която се е настанила в рутината и понякога се сблъсква с трудности да даде бебето на други членове на семейството. Той казва и аз цитирам: „Когато докоснеш бебето, тя казва: „О, Боже, не я дръж така“, каза той. „Казвам: „Катрин, хайде сега, държах достатъчно деца в ръцете си. Знам точно какво правя. Аз съм експерт по тези неща.“ И тя просто се откача. Мисля, че е естествено.' Той се шегува как Катрин не му позволява да сменя памперсите на бебето Лайла и казва, че е бил много практичен баща и обичал да прекарва време с децата си, дори ако това означавало да сменя памперсите им или да ги повива, докато заспят и иска същото възможност с неговата внучка.

Казва още, че много се гордее с дъщеря си и зет си и че са били изключителни родители. Двойката току-що обяви факта, че очакват второ бебе и дядо Шварценегер не може да бъде по-щастлив. Източници казват, че Прат е отделил лично време, за да види тъста си и да поиска съвет за родители и да проведе други разговори около семейния живот. Дуото изглежда споделя неразрушима връзка от нищо друго освен уважение и любов към другия.