Крис Мартин ОСЪЩЕН, след като Дакота Джонсън ОТМЕНИ СВАТБАТА ИМ, обясни луд слух

Крис Мартин и Дакота Джонсън са заедно повече от четири години. Слуховете за срещите им започнаха, когато решиха да се измъкнат за пътуване през 2017 г. и двамата бяха забелязани да си прекарват уютно един с друг и оттам нататък не разкриха нищо за връзката си, че се срещат или не. Но с времето те бавно уведомиха обществеността за връзката си и след това и двамата имаха няколко интервюта и където разговаряха за това как се обичат и са създадени един за друг. Двойката е силна от толкова дълго време и започна да се заразява със слухове като Дакота Джонсън и Крис Мартин, че се разделят един с друг и как са много тъжни, че не се е получило между тях.

Текущите слухове не са просто за раздялата им, а и за това как Крис Мартин се е обърнал към Дакота Джонсън и тя го е отказала поради следните причини и Крис Мартин е съсипан от това. Възможното обяснение зад този слух беше, че Крис Мартин вече има деца от бившата си съпруга Гуинет Полтроу и той бърза да накара Дакота Джонсън също да се омъжи за него и за да могат да създадат семейство. докато Dakkota Johson все още е рано и прави кариерата си, тя все още не е готова да премине към тази фаза все още и поради това влезе в разгорещен спор и къде крещяха и бяха агресивни един към друг и след като и двамата пуснаха, това не е заключение към проблема и след това си взеха тайм-аут и тръгнаха по различни начини, за да охладят ума си.

Макар че слуховете са просто нови и може да са истината, но не означава, че не са заедно, те все още са един до друг и все още се мотаят един с друг. Може би са решили да отложат темата за известно време или напълно са взели решение, което никой не знае. Но това може да е неоснователен слух, който ще изчезне с времето.