Крис Хемсуърт и Марк Ръфало имат ТАЙНА КАМЕО в Hawkeye, ето какво знаем

В момента феновете на Marvel търсят нова серия Ястребов поглед . Ново поколение е на път да започне. Развълнувани ли сте да знаете всичко за това? Чухме също, че може да видим някои от нашите супергерои на Marvel в тази предстояща спиноф серия. Много сме развълнувани да научим за всички нови герои в предстоящото шоу на Marvel. Феновете особено очакват да разберат за Кейт Бишоп. Също така чухме някъде, че може да видим и Тор и Хълк в тази предстояща серия на Disney+. Вярно ли е?

Очакваме с нетърпение да научим за Hawkeye!

Предстоящата спиноф серия на Marvel, Hawkeye, е готова и е планирана да излезе следващия месец, на 24 ноември 2021 г. Ще излезе по Disney+. Не забравяйте да получите абонамента си навреме, за да гледате шоуто без никакви затруднения. В момента всички очи са насочени Джеръми Ренър . Ще получим първите два епизода на шоуто в същия ден и по едно и също време.Вече получихме първия по рода си трейлър за шоуто. Хейли Стайнфелд е готов и готов да играе ролята на Кейт Бишоп в сериала. Уверяваме ви, че това ще бъде най-вълнуващият коледен сериал, изпълнен с екшън сцени и интензивна драма.

Феновете също са силно развълнувани да видят и изследват характера на Вера Фармига и Тони Далтън в предстоящия сериал на Marvel, Hawkeye. Предстои ни и чисто нов костюм на Hawkeye. Зрителите също са много развълнувани да знаят подробно за Кейт Бишоп. Hawkeye също ще има някои нови сили в ръцете си. Ще ги използва ли разумно?

Кой ще се появи като изненада в Hawkeye?

Клинт Бартън в крайна сметка ще даде обучение на Кейт Бишоп, за да придобие напълно умения да поеме правомощията на Соколиното око. Имаме много неща по пътя си. Всички сме силно развълнувани и заинтересовани да разберем ярки подробности за предстоящия сериал на Marvel, Hawkeye. Феновете имат груба представа за Hawkeye на части. Но тази предстояща серия от Hawkeye ще бъде най-доброто от най-добрите.

В скорошно интервю, проведено от Runner, той говори за Крис и Марк. Кой знае, че може да ги видим и двамата в предстоящия филм на Marvel! Няма ли да е прекрасно да се види Крис Хемсуърт , Марк Ръфало , и други млади супергерои на Marvel заедно? Към момента нямаме официални известия за това. Но някъде чухме, че може да видим изненадващото посещение на Тор в един от епизодите на шоуто.

От друга страна, измина доста време, не сме виждали много от Хълк в нито един наскоро стартиран сериал на Marvel. Надяваме се скоро да видим Марк Ръфало в някой от сериалите на Marvel. Ще се появи ли Хълк в Hawkeye? Е, за да разберем дали двамата имат изненадващо камео в предстоящия сериал на Marvel или не, трябва да видим сериала лично. Дотогава поддържайте връзка с нас, за да научите за най-новите филми и телевизионни предавания, точно тук.