Крис Хемсуърт и Елза Патаки ОСНОВЕН БРАЧЕН ПРОБЛЕМ И РАЗВОД Обяснение на слухове

Крис Хемсуърт и Елза Патаки са едни от най-очарователните холивудски двойки. Те са женени повече от десетилетие. Но не всичко изглежда добре между двойката. Нека разберем какво се готви между двете.

Хронология на връзката на Крис и Елза

Крис и Елза се срещнаха за първи път през 2010 г. чрез агент за таланти Уилям Уорд. Елза е испански модел и актриса. Двойката започна да излиза и оповести публично връзката си. Те се ожениха през декември 2010 г. на коледния уикенд в Австралия. Двойката има три деца заедно. Първото им дете, дъщеря, се роди през май 2012 г. Кръстиха дъщеря си Индия. През 2014 г. Март Елза роди техните синове близнаци на име Тристан и Саша.Как започна всичко?

Откакто обаче двойката става силна, в скорошно интервю Елза сподели, че поддържането на десет години брак е трудна работа. Крис Хемсуърт, който е добре известен с ролята си на Тор във филмите на Marvel, има силна женска фенска база. Това е една от причините, която притеснява жена му. В интервюто тя разкри, че се тревожи за фенките на съпруга си. Патаки смята, че Хемсуърт може да я предаде по всяко време.

След успеха на филмите на Marvel, Крис получи огромна оценка за ролята си на Тор. След това подписа много други проекти. Хемсуърт е постоянно зает със снимките и снимките. Следователно му е трудно да отдели време за семейството и съпругата си. Елза, от друга страна, остава вкъщи, за да се грижи за децата им. Това разстрои испанския модел. Тъй като Крис не може да прекарва качествено време с нея и децата им.

38-годишният актьор прекарва по-голямата част от времето си в снимки и често е заобиколен от фенки и колежки. Дори на срещи, пътувания или събития присъстват фенките му. Това причинява малко напрежение, тъй като Елза винаги се чувства изоставена. Тя никога не се наслаждава на времето насаме със съпруга си.

Нещата между двойката не бяха добре. Крис получаваше много проекти, но нещо липсваше. Реши да си вземе почивка от професионалния живот. През юни 2019 г. Крис обяви, че ще вземе кратка почивка от актьорството, за да прекара повече време със съпругата и децата си.

Какво се готви между двете?

През август 2020 г. Патаки даде интервю за австралийското тяло + душа. Тя сподели, че хората ги смятат за идеална двойка. Но това не е така. Имаше високи и лоши точки в брака им. Те все още работят върху връзката си и не е лесно. Тя смята себе си за позитивен човек, който гледа на всичко от положителна гледна точка.

През декември 2020 г. двойката отпразнува десетата си годишнина от сватбата. Изглежда дуото непрекъснато работи върху връзката си, за да я направи по-силна. И разводът все още не е опция за тях. Феновете се надяват тези слухове за раздяла да са неверни и двойката да остане по-силна от всякога. Е, нека просто се надяваме, че това е слух и всичко между двойката е наред.