Крис Евънс ИЗТЕЧИ Скарлет Йохансон ЗАВРЪЩАНЕ В MCU, ето как

Вярно ли е изобщо? Всички знаем Скарлет Йохансон беше напуснал семейството на MCU миналата година. Така че слуховете изобщо са верни? Ще се върне ли тя? Е, някои слухове казват, че тя се връща, а други потвърждават излизането й от франчайза на MCU. На феновете тя липсва много. Излизането й от семейството на Marvel Cinematic Universe беше голям шок за феновете на Marvel. Но чухме, че актрисата скоро ще се завърне във филма на MCU. Останете с нас, за да разберете истината зад слуховете, точно тук.

Скарлет Йохансон и Крис Евънс може да се завърнат - знаят всичко за това

Точно като Капитан Америка и Железният човек , Черна вдовица също отбеляза нейния край в семейството на MCU. Скарлет Йохансон играеше прекрасната роля на Черна вдовица във филмите и предаванията на MCU. Изпълнението й винаги е било изключително и необикновено във франчайза на MCU. Но наскоро, миналата година видяхме втората част на Черната вдовица и това беше последният й филм в света на MCU.Феновете на Marvel бяха силно разочаровани от напускането й. Но хей, внимавайте за сцените по средата на кредита на наскоро пуснатите филми на Marvel? Вижте сцените след кредита на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена , Вечни , и Черна вдовица ! Изглежда, че някои от известните стари герои на Marvel може скоро да се завърнат във франчайза на MCU. Всички тези сцени след кредита са ясно доказателство за това Крис Евънс и Скарлет Йохансон се завръща в света на MCU.

И двете звезди мълчаха за завръщането си. Е, що се отнася до Черната вдовица, тя може да не се връща във филма на MCU, тъй като ролята й е поета от Елена Белова. Тя държи новия костюм на Черна вдовица. Като се има предвид това, все още има шанс за Скарлет Йохансон се завръща в MCU свят, както източници потвърдиха, че тя работи по таен проект на Marvel. Знаете ли за това вече? Продължете да четете, за да получите най-новите актуализации на предстоящия поверителен проект на Marvel, точно тук.

Скарлет Йохансон работи по проект на Marvel!

Горното не е слух, тъй като самата Черна вдовица потвърди новината. Нашата великолепна актриса се завръща в MCU, но този път не като герой на Отмъстителя. За съжаление, тя няма да бъде част от филма на Marvel, но ще стои зад филма! Да, познахте правилно, Скарлет Йохансон работи по поверителен проект за чудо.

Тя ще продуцира филма заедно с Кевин Фейги. Тя е част от семейството на MCU повече от 10 години. В момента Marvel планира проект за Nomad. ние очакваме, Скарлет Йохансон ръководи този проект. Има и някои малки шансове за Крис Евънс участва в същия проект . Е, това все още трябва да бъде потвърдено. Подробностите около новия проект остават под прикритие. Със сигурност ще ви информираме повече за това, веднага щом чуем нещо ново за това. Дотогава поддържайте връзка с нас, за да научите повече от най-новите филми и предавания на Marvel, точно тук.

ЕтикетиКрис Евънс Скарлет Йохансон