Крис Евънс и Селена Гомес ДАТА НА БРАКА ИЗТЕЧЕНА от фенове, ето какво мислят актьорите за това

Ще имаме ли още една грандиозна сватба в бранша? е Крис Евънс жени се за певческата сензация на света, Селена Гомез ? Е, феновете биха искали да ги видят заедно! Но наистина ли са верни слуховете? Сигурен съм, че двамата изглеждат очарователно заедно. Но дали и те мислят същото? Знам, че в момента в ума ти има толкова много въпроси. Така че нека не отлагаме повече и да преминем направо към разговора на деня.

Крис Евънс и Селена Гомес се срещат?

Наистина ли се срещат Крис Евънс и Селена Гомес? В момента знам, че всички искате да знаете отговора на този конкретен въпрос. Засега звездите наистина не са потвърдили това. Но тълпата там определено иска да види тези двамата заедно. Изминаха 5 години и статусът на връзката на Селена Гомес остава единичен. Последният път, когато я видяхме, беше с Джъстин Бийбър . Оттогава тя никога повече не е била влюбена.

Освен това, от друга страна, не смятаме, че има друг по-добър улов за нея, освен нашия собствен, умен и красив, Капитан Америка. Всъщност не сме ги забелязали толкова много заедно. Но винаги, когато сме ги виждали на снимка, те винаги изпъкват за нас. Е, може би си мислите, че всичко това са просто измислени истории. Но познайте какво, не само ние, но и Селена Гомес намира Крис Евънс за наистина сладък!

Селена Гомес смята, че Крис Евънс е наистина сладък!

Преди няколко години Селена Гомес беше попитана за нейната любов към знаменитост! И познайте какво пеещата сензация на света взе името на супергероя на Marvel, Крис Евънс. Тя го намира за наистина сладък! Е, историята всъщност не свършва тук. Наскоро Селена беше забелязана да носи почти бял пуловер в един от нейните произволни видеоклипове с Тейлър Суифт. Изненадващата част е много назад, Крис Евънс също беше видян в същия пуловер! Това конкретно нещо запали слуховете там.

Но също така не можем да пренебрегнем факта, че Селена има много различна гледна точка към любовта. През всичките тези години тя е сама. И в някои скорошни интервюта, когато я попитаха за любовта, тя ясно отрече всички слухове за срещи. Най-вероятно тя не се среща с Крис Евънс!

С кого се среща Крис Евънс в момента?

Преди няколко месеца чухме, че Крис Евънс е във връзка. Но познайте какво сега нашият много красив Капитан Америка е необвързан. В момента звездата всъщност не е свързана с никого. Точно като нашата сензационна певица Селена Гомес, нашата звезда от Marvel, Крис Евънс, също е необвързан. Изглежда съдбата иска да са във връзка. Е, точно като Селена, Крис също мълчи за всички тези слухове. Значи двамата наистина ли са във връзка? Ще видим ли двамата да се оженят? Е, докато не чуем сватбените им камбани, останете във връзка с нас, за да научите повече от най-новите клюки за знаменитости, точно тук.