Крис Евънс е ЯДОСЕН, след като видя Селена Гомес да се целува с Кара Делевин пред камера

Слухът за актьора Капитан Америка Крис Евънс и певец Селена Гомез са в новините от повече от месец. Слухът внезапно беше игнориран през месец октомври, след като актьорът внезапно започна да следва Селена в Instagram. Скоро след това певицата също го последва. Това доведе до спекулациите за срещата на двамата и феновете полудяха, когато тези слухове взеха такъв възпламеняващ се обрат, надявайки се, че тези двамата може да са следващата „ИТ“ двойка. Двамата обаче не са засичани заедно или са говорили за едно и също до момента. Но феновете смятат, че Селена може да е намекнала за слуха, когато е била забелязана да носи голям пуловер, който макар и да не принадлежеше на актьора на Капитан Америка, но доста приличаше на този, в който той носеше Извадете ножовете . Това разпали слуховете още повече и оттогава те не се уталожиха.

Сред всички тези слухове Селена беше видяна да създава шум по още една причина. Селена беше видяна да целува дългогодишната си приятелка Кара Делевин което скоро попадна в заглавията и допълнително доведе до появата на много интересни теории. Е, за да научите повече за инцидента и теориите, трябва да копаете дълбоко в редовете, които следват.

Селена целуна Кара: Всичко, което трябва да знаете

Наскоро, на 17 ноември, Кара Делевин и Селена Гомес бяха забелязани в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк по време на баскетболен мач, където дойдоха да гледат двубоя между Никс и Орландо Меджик. По време на играта Селена започна целувка по бузата на Кара, която беше показана на джъмботрона в момента на „камерата за целувка“. Моментът на камерата за целувка е този, в който камерата сканира цялата тълпа и след това приближава или фокусира двойка, която е на път да има интимна целувка. Това обаче не беше подходящ момент за целувка, но целувката им по бузата беше достатъчна, за да направи огромно заглавие.

Селена беше забелязана да носи черен пуловер с водолазка и тренчкот в оттенък на камил над него. Певицата съчета тоалета с черни обувки до коляното и червено червило. Моделът от друга страна беше видян в изцяло черен ежедневен тоалет, допълнен с бели маратонки, златна верижка и разхвърлян кок. Двамата споделят специално приятелство от много дълго време. Кара, която излизаше с Ашли Бенсън, се появи като пансексуалка през 2020 г., докато певицата преди това е имала връзка с Джъстин Бийбър и слуховете са, че в момента тя се среща с Крис Евънс.

Теории и спекулации, които излизат на пазара

Въпреки че двамата просто се целунаха по бузата, моментът, който се случи между двамата, накара феновете да си помислят, че може да се готви нещо друго. Кара беше видяна срамежливо да се киска и усмихва след момента. Отначало изглеждаха малко колебливи да направят такъв ход. Певицата обаче се наведе напред и беше видяна да засажда бърза целувка по бузата на модела. Това беше последвано от спекулации, които се съмняваха в сексуалността на Селена. Отговаряйки на слуховете за „GAY“ в интервю, Селена каза, че няма проблеми със слуховете и феновете, които свързват двамата заедно. Тя също така разкри, че веднъж се съмнявала в сексуалността си и смята, че това е напълно нормално, тъй като всички го правят.

Ядосан ли е Крис след целия инцидент?

Е, след целия инцидент феновете бяха любопитни да научат реакцията на Крис за целия инцидент, тъй като силно се съмняват, че двамата може да са във връзка и всички са готови да ги изпратят. Това породи още един слух, че Крис може да се ядоса, след като видя такъв момент да се случва между двамата.

Но засега всичко това не са нищо друго освен слухове, тъй като нито един от тях не е дал никакво потвърждение на слуха и следователно нищо не може да се каже като такова.