Краят на червеното известие е обяснен и най-вероятно е продължение следващата година

Red Notice е екшън комедиен филм, който беше пуснат на Нетфликс на 12 ноември 2021 г. Получи 6,5/10 в IMDb и 39% в Rotten Tomatoes. Red Notice има 37% рейтинг на Metacritic. Той влезе в заглавията за страхотния си звезден актьорски състав и зрителите го харесват досега! Единственият проблем беше объркващият край. Преди да влезем в това, нека да разгледаме звездния актьорски състав и други подробности от Red Notice.

Червено предизвестие

Red Notice проследява агент на Интерпол на лов за откриване на най-търсения крадец на изкуство в света.Междувременно героят на Гал Гадот, „Епископът“ – или по-скоро половината от „Епископът“ – беше заета със собствения си дял от измама.

В крайна сметка Джон Хартли и Епископът разкриват, че са съпруг и съпруга и са участвали в това заедно през цялото време!

Нолан Буут беше измамен от тях. Той е оставен за Интерпол от тях, но за негово щастие има навика да бяга от полицейския арест!

Той съобщи на Das за откраднатите яйца като опит да се върне на двойката The Bishop, но това се провали, защото те вече бяха получили 300 милиона долара, които търсеха. След това обаче ги удря там, където го боли, тъй като необяснимо намира начин да накара Интерпол да замрази банковата им сметка на Каймановите острови.

Настана още много хаос и краят беше меко казано разхвърлян.

Целият сюжет беше каране на влакче!

Ще има ли продължение на червено известие?

Въпреки че все още нямаме официална дума за продължение, има големи шансове да има такова. Това е така, защото краят остави много отворени окончания, върху които може да се надгради. Има много хлабави краища, които трябва да бъдат вързани, които могат да бъдат такива с продължение. Все пак ще трябва да изчакаме официално съобщение!