Коул Спроус и Лили Рейнхарт ТАЙНО ЗАЕДНО, обяснени са слухове за срещи

Въведение

Колегите са звездите на популярния сериал на Netflix Ривърдейл , Коул Спроус , и Лили Рейнхарт отново заедно? Оправиха ли недоразуменията си? Ще се види ли двойката още веднъж заедно? Чакай, това са много въпроси наведнъж. Но нека да предположим отговорите, които може да получим при всяко объркване. Имаме и някакъв шепот около нашата някога сладка и гореща двойка, Коул Спроус и Лили Рейнхарт. Ето какво знаем за тях. Останете с нас, за да разберете всичко за Райнхарт и Спроус.

Феновете на сериала, които вече изпращаха това дуо, полудяха, когато откриха, че Лили и Коул са влюбени един в друг. Наистина ни липсва тази пара през цялото време. Така че, без да губите повече от ценното си време и започнете нашето пътуване през времевата линия на връзката им. И двете знаменитости имаха възможността да се съберат заедно за шоуто си „Ривърдейл“. Още през 2017 г. те флиртуваха един с друг на снимачната площадка на сериала през цялото време. Двамата със сигурност имаха добра приятелска връзка, която решиха да направят една крачка напред, превръщайки ги в перфектна връзка.Малко за връзката им

Влюбените излязоха пред феновете с новината за връзката си през същата година, която е 2017 г. Дори те също са направили много пътувания заедно. Още през 2017 г. двамата заминаха за първата си ваканция, и двамата прекараха прекрасно на хавайските плажове. Отново през 2018 г. тази двойка беше видяна в Париж и отново в Мексико. Забелязахме тази двойка да се държи за ръце и да се целува през цялото време. Те вече направиха първия си червен килим рамо до рамо като двойка, което официално потвърди връзката им. Също така ги забелязахме заедно на Met Gala 2019.

Защо поеха по пътя на раздялата?

Няма съмнение, че трябва да сте останали изумени, след като сте видели историята на връзката им. Така че не е обичайно да си задаваме въпроса каква би могла да бъде причината за раздялата им? Е... ако наистина искате да знаете защо една от най-очарователните холивудски двойки реши да се раздели сама, останете с нас.

Както ни казват докладите, 2019 г. не е била подходяща година за много известни двойки. Началото на 2019 г. беше някак си наред, но след това нещата се оказаха извън въображението. Затова през юли 2019 г. двамата скъсаха връзката си. Между тях имаше някакво недоразумение. Освен това по време на епидемията те са имали малък контакт. Нередовното и неправилно взаимодействие гаси огъня на вълнението в отношенията им. Не след дълго те разкриха публично за раздялата си, тъй като имаше твърде много слухове, които предполагаха, че все още са заедно. И двамата незабавно обявиха косвено, че са се разделили, използвайки своите социални медии.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Коул Спроус (@colesprouse)

Върнаха ли се още?

Сега идва темата на тази статия, която всички чакаха. Феновете им щяха да скочат, ако двойката се събере отново. Двамата наистина не са се събрали отново. Всъщност Коул в момента излиза с Ари Фурние. От друга страна, никога не сме получавали новини за текущото състояние на връзката на Лили Рейнхарт, така че бихме искали да кажем, че тя все още не е с никого.