Коул Спроус и Лили Рейнхарт СЕ ВРЪЩАТ ЗАЕДНО? Слуховете вълнуват всички фенове на Riverdale

Е, знаем, че феновете там биха искали да видят Коул Спроус и Лили Рейнхарт да се събираме отново! Но наистина ли са верни слуховете? В момента всички знаем Ривърдейл сезон 6 стриймва на платформата Netflix! Сезон 6 на шоуто стартира наскоро, но означава ли това Лили и Коул са готови да дадат на връзката си още един шанс? Е, останете с нас, за да знаете всичко, точно тук!

Наистина ли се срещат Лили Рейнхарт и Коул Спроус?

Е, съжалявам, че разбивам сърцето ви, но Лили и Коул не се срещат! Доколкото знаем, че двамата няма да се съберат отново! Знам, че Riverdale 6 в момента е наличен в Netflix! Но това всъщност не означава, че Лили и Коул са се върнали! И двете определено се виждат заедно на екрана, но всъщност не са заедно извън екрана!Но всички знаем, че Лили Рейнхарт и Коул Спроус са имали периодична връзка! Връзката им продължи почти 3 години! Двойката започна да се среща още през 2017 г.! Това беше едва миналата година, когато решиха да сложат край на връзката си веднъж завинаги! Още преди да официализират връзката си, феновете на Riverdale подозираха, че между двамата има нещо повече от приятелство!

И двамата актьори от известния сериал на Netflix, Riverdale всъщност не изпитва никакви неприязън един към друг! И двата вида взаимно се съгласиха да сложат прекъсване на връзката си! Още през януари 2020 г. те някак си имаха идея, че връзката скоро ще се разпадне! Така скоро през март същата година двойката първоначално призна за раздялата си! Феновете на Riverdale очевидно бяха наистина тъжни за раздялата си. Но всъщност не можахме да спрем това, което трябва да се случи!

И двете звезди не са били толкова социални по въпроса за връзката и големия им раздяла! Лили и Коул обичат личното си пространство и наистина ценят феновете, които не им се подиграват за житейските им решения! Лили също така каза, че никога не би обсъждала публично проблемите си с връзката си, тъй като това е много лично за нея! Освен това Коул предпочита да не се безпокои в личния си живот заради омразата и злобните коментари на феновете!

С кого се срещат Коул Спроус и Лили Рейнхарт в момента?

Е, в момента Коул Спроус е в любовна връзка с канадския модел, Ари Фурние ! И двамата в момента са една от най-случващите се, горещи, млади двойки в бранша! Първоначално звездата потвърди слуховете си за среща с Ари Фурние тази година, през месец юли! Те са наистина очарователни заедно.

Но няма да отречем, феновете все още предпочитат Лили и Коул като двойка! Бихме искали да видим Лили Рейнхарт и Коул Спроус да се събират, но до момента те не са наистина заедно! Но да не забравяме, и двамата продължават да са приятели! Още повече, че когато става дума за Лили, тя в момента не излиза с никого! За още такива сочни актуализации и клюки за актуалните знаменитости в индустрията, останете в течение с нас, точно тук!