Коул Спроус и Лили Рейнхарт се връщат заедно и се срещат? Слухове обяснени

са Коул Спроус и Лили Рейнхарт от класическата приказка“ Ривърдейл ' обратно? Отстраниха ли недоразумението си? Ще успеем ли да видим отново двойката заедно? Чакай, това са много въпроси наведнъж. Но познайте какъв може да имаме отговора на всички тях. Отново имаме нещо във въздуха за нашата някога гореща и случваща се двойка, Коул Спроус и Лили Рейнхарт. Останете с нас, точно тук, за да знаете всичко за Райнхарт и Спроус.

Коул Спроус и Лили Рейнхарт: Нека ви преведем през връзката им

Феновете скочиха от вълнение, когато откриха, че Лили и Коул се срещат. Определено много ни липсва двойката. Така че нека не губим повече време и да ви преведем през спомен по пътя на тяхната красива връзка. Звездите определено получиха шанса да се опознаят заедно с шоуто си „Ривърдейл“. Още през 2017 г. те флиртуваха един с друг на снимачната площадка на шоуто си. И двамата определено имаха много красиво приятелство, преди да предприемат стъпки към връзката.Влюбените птици скоро разкриха връзката си публично през същата 2017 г. Дори те дори са предприели много пътувания заедно. През 2017 г. и двамата взеха първата си почивка заедно, и двамата си прекараха страхотно на плажовете на Хавай. През 2018 г. и двамата бяха забелязани в Париж и след това в Мексико. През повечето време по различни поводи сме срещали звездите да се държат за ръце и да се целуват. Те дори направиха своя дебют на червения килим заедно като официална двойка. Виждали сме ги и заедно за Met Gala 2019.

Защо влюбените птици се разделиха?

Сигурен съм, че трябва да сте били в страхопочитание, като сте видели любовната им история. Сигурно си мислите сега защо двамата се разделиха? Е, ако не го знаете, тогава останете на линия, докато разкриваме защо най-сладката двойка на Холивуд реши да се раздели един с друг.

Според нашите доклади 2019 г. не беше добра година за двойката. Началото на 2019 г. беше все още по-добро, но нещата скоро излязоха от въображението. Съответно през юли същата година двамата прекратиха връзката си. Между двойката имаше много неразбирателство. Освен това по време на коронавирус те не поддържаха толкова много контакт помежду си. Разстоянието определено ограничи искрата в отношенията им.

Скоро и двамата съзвезди също нарушиха мълчанието за раздялата си, тъй като имаше много слухове, които твърдяха, че връзката им е жива. И двамата скоро чрез социалните си мрежи декларират косвено, че са разделили изходите си.

Събра ли се двойката отново?

Сега идва дискусията на деня, този, който всички чакаха. Феновете им щяха да скочат, ако двойката се събере отново. Двамата наистина не са се събрали отново. Всъщност Коул в момента се среща с Ари Фурние. От друга страна, ние не сме получили като такива никакви актуализации за запознанства за Лили Рейнхарт, така че бихме искали да кажем, че тя все още е необвързана.