Кой е Джош Дени? Прочетете, за да знаете за комика, който направи противоречиви коментари за аборта

Много известният и забавен Джош Дени изглежда е изпреварил забавния си герой. Наскоро той се отдаде на полемика заради изказването си за аборта. Той е известен със своите подкасти и съм сигурен, че ако сте любител на храната, ще знаете за кого имам предвид. Е, дори и да не го направите, останете на линия, за да разберете кой точно е Джош Дени?

Джош Дени по темата за аборта:

Наскоро Джош Дени направи наистина неподходящо изявление относно аборта. Той туитира, че не вярва, че една жена не може да знае добре бременността си дори след 6 седмици от бременността. Той се опита да се пошегува с цялата тази концепция. Е, това предизвика мнозина и в резултат на това той трябваше да се изправи пред някои очевидни последици.Е, Джон наскоро беше забелязан в Тексас, заобиколен от жени от здравното законодателство. Въпросите винаги бяха около противоречивото му изявление. Мнението му дори нарани някои от собствените му фенове и докато някои все още го подкрепят.

Преди няколко дни, на 3 септември 2021 г., The Food Network направи туит, който ясно показва, че вече не са свързани с Джон Дени. Туитът определено беше резултат от туита на Джони за аборта. Food Network ясно каза в Twitter, че работните им отношения са приключили преди много години, когато Дени напусна шоуто. Те също така казаха, че са премахнали всички епизоди, хоствани от Дени на техния канал. Освен това компанията по никакъв начин не подкрепя и не отразява мислите или възгледите на Дени относно аборта. Те стигнаха до край и казаха, че съжаляват, че са дали почетната си платформа на Джон Дени.

Комикът от другата страна твърди, че е представил туита като шега и не е искал да нарани чувствата на другите. Той също така каза, че няма да се извини на никого за своя туит, тъй като това е просто неговото изпълнение на шега. Върховният съд на САЩ също дойде под въпрос и явно отказа да блокира ограничителен закон на Тексас, който показва забрана на абортите след приключване на шест седмици. Джош също отговори на The Food Network, заявявайки, че трябва да му платят парите, които дължи. Той също така твърди, че Мрежата е била много добре запозната с неговите идеи, възгледи и шеги, когато са го наели. В допълнение към всичко това той каза, че изявлението му показва гледната точка на половината от страната.

Знаете ли, кой е Джош Дени?

Джош Дени е хардкор любител на храната и дяволски добър комик. Той е прекарал много от времето и енергията си, пътувайки из целия САЩ и по този начин е развил изключително силна връзка с храната. Той е известен със своята стендъп комедия. Той е от Филаделфия и в момента живее в Лос Анджелис. Кариерата на Дени започва през 2008 г. През същата година той печели титлата на Crown Royal’s Midwest Next Big Comic Contest. Той също така пусна два комедийни албума, а именно Honest Brutality през 2008 г. и Social Hand Grenades през 2012 г., всеки от които е с продължителност 2 часа.

След това Джош Дени получи възможността да бъде домакин на шоуто на Food Network, наречено Ginormous Food. Първоначално шоуто беше излъчено през 2017 г. Имаше гледания от около 35 милиона и трите сезона на шоуто бяха изключително успешни. Шоуто обхваща храна от около 14 страни. Той беше домакин и обикаляше ресторантите, за да се наслади на техните специалитети. В момента той беше домакин на следващата седмица тази вечер в Censored. тв. Обикновено това е скеч комедийно шоу. Не само това, но той е и домакин на подкаста Jenkum.