Кога Коми не може да комуникира пуска нови епизоди в Netflix?

Знам, че феновете на анимето полудяват по новите аниме сериали Нетфликс , Коми не може да общува. Аниме сериалът е базиран на много популярна манга серия, написана от Томохито Ода. Любителите на анимето са много развълнувани да видят сериала. Вече се излъчва в Япония. Но кога сериалът ще излезе по целия свят? Останете на линия, за да научите всичко за Komi Can't Communicate, само тук!

Знайте всичко за Коми не може да общува само тук!

Komi Can’t Communicate е красива аниме поредица, която се съсредоточава около млада душа на име Shouko Komi. Преминаваме през нейния живот в елитна частна гимназия. Тя ще вкуси радостта от популярността скоро, отколкото очакваше. Тя е определението за красота и елегантност. Шоуко е всичко, за което мечтае всяко момиче. Крайната й цел е да създаде 100 приятели. Всички нейни съученици говорят за красотата й, но никой не знае за нейното съзнание.Само нейният колега Хитохито Тадано опознава истинската й личност. Така Хирохито решава да помогне на Коми с всеки проблем, с който се сблъсква по време на нормална комуникация с други хора. Открийте нейното самоизследователско пътешествие в поредицата „Коми не може да общува“. Разгледайте любовта, драмата, действието точно долу в тази изключителна серия. Любителите на аниме са силно развълнувани и с нетърпение очакват да се докоснат до предстоящия нов сериал само в Netflix.

Кога Коми не може да комуникира? Намерете всичко, което искате да знаете, просто тук!

Ако живеете в Япония, значи вече сте гледали първия епизод на този чисто нов аниме сериал в Netflix. Да, сериалът, Komi Can’t Communicate, беше излъчен отново на гигантска платформа за стрийминг в Япония, миналата седмица на 7 октомври 2021 г. Но любителите на аниме по целия свят все още чакат да видят сериала. Според нашата вътрешна информация, сериалът се очаква да бъде пуснат по целия свят в Netflix само след няколко дни. Да, сериалът ще излезе по целия свят на предстоящия 21 октомври 2021 г. Първият епизод ще излезе на 21 октомври. Всички предстоящи епизоди са настроени и планирани да се излъчват на седмична база само изключително в Netflix.

Прочетете също: Bunny Girl Senpai сезон 2 в производство? Дата на пускане и актуализации

Къде можете да гледате Коми не може да общува епизод 1 заедно с английски субтитри?

Komi Can’t Communicate е готов и е насрочен за излъчване в Netflix на седмична база. Но какво ще правиш, ако там не знаеш японски? Какво ще направите, ако няма налични субтитри на английски? Е, не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем по този въпрос. Той ще бъде пуснат чрез Netflix. Можете лесно да го получите на няколко езика, всичко, което трябва да направите, е просто да потърсите в гигантската библиотека от субтитри в Netflix, за да получите различни субтитри за шоуто. Но библиотеката очевидно се различава от вашия абонаментен пакет. Има общо три вида абонаменти, на които зрителите могат да се възползват. Можете да получите месечен абонамент за Netflix на стойност ,99 на месец, това е вашият основен план, можете също да закупите стандартния план на стойност ,99 на месец, а също така можете да изпробвате премиум план на стойност ,99 на месец.